Partit Popular de Manacor
El Partit Popular de Manacor es felicita per l’aprovació de l’aplicació del Decret d’Habitatge al municipi
Després del darrer plenari a l’Ajuntament de Manacor en que s’ha aprovat l’aplicació del Decret d’Habitatge impulsat per la Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern.
comunicacio.pp.manacor 09/04/2024 - 10:58:30

El Partit Popular de Manacor es felicita per l’aprovació de l’aplicació del Decret d’Habitatge al municipi

Després del darrer plenari a l’Ajuntament de Manacor en que s’ha aprovat l’aplicació del Decret d’Habitatge impulsat per la Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, des del Partit Popular de Manacor ens felicitam i agraïm a la resta de forces polítiques que ho han fet possible, el seu suport.

Des del Partit Popular de Manacor volem destacar la importància de poder comptar amb el Decret d’Habitatge en un municipi com Manacor, ja que beneficiarà tant a propietaris particulars com a joves i inversors. Consideram primordial poder comptar amb els beneficis de l’esmentat decret per poder esmenar algunes singularitats del Pla General.

Aquesta aprovació es deu a mesos de feina intensa per part del Partit Popular de Manacor que en tot moment hem considerat que era primordial per Manacor poder comptar amb una eina tan potent com el decret que ha aprovat el govern de Margalida Prohens.

El Partit Popular de Manacor se felicita por la aprobación de la aplicación del Decreto de Vivienda en el municipio

Después del último plenario en el Ajuntament de Manacor en que se ha aprobado la aplicación del Decreto de Vivienda impulsada por la Conselleria de Vivienda, Territorio y Movilidad del Govern de les Illes Balears, desde el Partit Popular de Manacor nos felicitamos y agradecemos al resto de fuerzas políticas que lo han hecho posible, su apoyo.

Desde el Partit Popular de Manacor queremos destacar la importancia de poder contar con el Decreto de Vivienda en un municipio como Manacor, puesto que beneficiará tanto a propietarios particulares como jóvenes e inversores. Consideramos primordial poder contar con los beneficios del mencionado decreto para poder enmendar algunas singularidades del Plan General.

Esta aprobación se debe a meses de trabajo intenso por parte del Partit Popular de Manacor que en todo momento hemos considerado que era primordial para Manacor poder contar con una herramienta tan potente como el decreto que ha aprobado el gobierno de Margalida Prohens.

 

Reciente
Visto
Comentado