Felanitx
L’Ajuntament de Felanitx revoluciona Sant Jordi amb una Nit de la Lectura
Entre el 19 i el 27 d’abril la ciutat oferirà multiples activitats relacionades amb el món dels llibres
felanitx.org 09/04/2024 - 14:34:13

L’Ajuntament de Felanitx revoluciona Sant Jordi amb una Nit de la Lectura

Entre el 19 i el 27 d’abril la ciutat oferirà multiples activitats relacionades amb el món dels llibres

L'Ajuntament de Felanitx ha presentat les activitats entorn del dia del llibre i de Sant Jordi. Aquest any una proposta innovadora com és la Nit de la Lectura servirà com a eix central de tota la programació.

Amb l'organització per part de les Biblioteques de Felanitx del 19 al 27 d'abril es duran a terme diferents activitats amb el món del llibre i la lectura com a protagonistes. Aquestes propostes compten amb el suport d'entitats, associacions del municipi, comerços o persones a títol particular que obriran ca seva als llibres, a les lectures i a tots els veïns.

El divendres dia 19 d'abril començaran les activitats amb la primera de les dues jornades denominades Petit Sant Jordi, la segona serà el mateix dia 23. Uns dies en què les activitats van dirigides als infants i joves dels centres educatius de Felanitx.

Dissabte dia 20 és el dia proposat per la Nit de la Lectura, un format innovador per a la celebració del dia de Sant Jordi que inclou música, literatura, presentacions de llibres, documentals, un itinerari nocturn pels paisatges literaris de Felanitx o com hem dit la lectura de textos a l'interior de cinc cases particulars de la ciutat.

Aquesta nit també servirà per donar a conèixer l'obra guanyadora del IX Premi Miquel Bauçà de Poesia o la presentació del projecte Clubs de lectura itinerants i Clubs de lectura a casa, també un nu projecte de les Biblioteques de Felanitx i Portocolom.

El diumenge dia 21 serà el torn de la Fira del llibre, serà durant tot el matí a la plaça Pax.

La batlessa de Felanitx, Catalina Soler i la regidora d'Educació i Biblioteques, Marina Obrador han presentat els actes de Sant Jordi per aquest 2024, al costat de la tècnica de Biblioteques de Felanitx i Portocolom, Maria Antònia Bordoy.

Soler ha explicat que "aquesta és una aposta per a acostar els llibres i la lectura als felanitxers i felanitxeres". "Hem donat una volta a la proposta tradicional de Sant Jordi i amb una Nit de la Lectura a manera de nit de l'Art, però amb els llibres de protagonistes volem fomentar la cultura de la lectura entre la població".

Obrador ha assenyalat que "volem agrair la col·laboració de les entitats i particulars en aquesta proposta que posam en marxa aquest any amb la intenció de donar-li continuïtat. Així mateix, agrair la tasca de coordinació que ha fet Tina Codina per a posar fil a l'agulla a aquest projecte amb les Biblioteques de Felanitx i Portocolom".


Reciente
Visto
Comentado