La comissió del Mercat d'Inca presenta la nova imatge promocional.
Durant la reunió de seguiment del Pla de millora del Mercat d'Inca es va presentar la nova imatge corporativa que servirà per a promocionar
Volem aprofitar, també per anar introduint accions de promoció el dijous a partir del pròxim mes; per això la comissió està avaluant des d'actuacions musicals a punts d'informació», ha dit Tortella.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/03/2017 - 01:00:00
A la trobada hi acudiren el Batle, Virgilio Moreno, la regidora de Mercats, María José Fernández i el regidor de Turisme, Jaume Tortella.

La comissió del Mercat d'Inca presenta la nova imatge promocional. Durant la reunió de seguiment del Pla de millora del Mercat d'Inca es va presentar la nova imatge corporativa que servirà per a promocionar aquest mercat. A la trobada hi acudiren el Batle, Virgilio Moreno, la regidora de Mercats, María José Fernández i el regidor de Turisme, Jaume Tortella.

Els membres del comitè han fet una aposta per un logotip fresc, amb molts colors i que utilitza la típica senalla com a motiu tradicional. «Seguint amb el Pla estratègic, consensuat amb els representants dels placers, donam una nova passa per tal de modernitzar el mercat i potenciar-lo per atreure més visitants», ha explicat Fernández.

En aquest sentit, l'objectiu marcat des de la comissió és aprofitar la saturació d'altres municipis per oferir una alternativa a les rutes de visites dins l'illa.

Amb la nova imatge corporativa es durà a terme un pla d'acció que tendrà dos focus importants; per una banda la publicitat tradicional i per l'altra banda la retolació de les diferents zones del Mercat d'Inca. «Volem aprofitar, també per anar introduint accions de promoció el dijous a partir del pròxim mes; per això la comissió està avaluant des d'actuacions musicals a punts d'informació», ha dit Tortella.

A més, s'han començat contactes amb diversos col·lectius del sector turístic per conèixer de primera mà les demandes dels visitants, sobretot, estrangers. En aquest sentit, l'objectiu marcat des de la comissió és aprofitar la saturació d'altres municipis per oferir una alternativa a les rutes de visites dins l'illa.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Manuel Rosas
Ojalá Manacor tuviese un mercado de Abastos como el de Inca
Joan
No hi ha cap consens amb els venedors ambulants!! Es mes; hi ha molt de mal estar!