Festival de Teatre Familiar, una aposta per la cultura i el oci que farem el 24, 25 i 26
Festival de Teatre Familiar, una aposta per la cultura i el oci que farem el 24, 25 i 26 de març a Cala Millor ( Sant Llorenç ): Una programació basada en espectacles de qualitat
Sant Llorenç aposta de manera decidida pel Millor! Festival, convençut que portarà a Cala Millor a famílies de totes les Illes. Aquí trobaran una mescla perfecta d'entreteniment per a totes les edats.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/03/2017 - 03:34:00
Dins de la seva aposta per la cultura i la qualitat de vida del habitants de les Illes, la companyia de transport marítim aposta pel teatre infantil i juvenil i el seu valor social com generador de valors pels joves.

Festival de Teatre Familiar, una aposta per la cultura i el oci que farem el 24, 25 i 26 de març a Cala Millor ( Sant Llorenç ). UN GRAN BUFFET DE TEATRE PER A TOTA LA FAMILIA. Sa Xerxa promou per a l'últim cap de setmana de març el Millor! Festival de Teatre Familiar, una aposta que ajunta oci, cultura i naturalesa per a residents i visitants. Una programació basada en espectacles de qualitat, on predominen els espectacles sense text per aconseguir entretenir i divertir al major nombre d'espectadors; A Cala Millor, una de les zones turístiques de Mallorca amb major encant i enrevoltada de paratges naturals; un cap de setmana en el qual molts aprofiten per fer les seues primeres sortides primaverals... Millor! Festival de Teatre Familiar ho té tot per triomfar.

O almenys per intentar-ho! I això és el que volem fer: oferir una alternativa cultural d'oci, perquè els que viuen a les Illes puguin aprofitar i fer una escapada de dos o tres dies amb els seus fills i també per a tots els que ja ens visiten en aquestes dates (hi ha previsions d'alta ocupació als hotels oberts en aquestes dates a Cala Millor); aquests dies podran comptar amb una proposta cultural per conèixer propostes teatrals i de circ de companyies de les Illes i de la resta de l'Estat. Una nova oportunitat de difusió del teatre infantil i juvenil per la que Sa Xerxa aposta de manera decidida.

A Cala Millor, una de les zones turístiques de Mallorca amb major encant i enrevoltada de paratges naturals; un cap de setmana en el qual molts aprofiten per fer les seues primeres sortides primaverals...

L’ATB ( Agència de Turisme Balear) és el principal patrocinador d’aquest nou Festival. Amb la seva aposta decidida per contribuir al creixement de visitants fora del mesos més tradicionals, ha apostat pel oci familiar i cultural amb el Millor Festival. Els residents a Mallorca, i a la resta de les Illes , tindran la oportunitat de descobrir, amb l’excusa del Festival espais nous en família, i els visitants trobaran activitats culturals de oci que faran mes atractiva la seva estància a Mallorca.

L'Ajuntament de Sant Llorenç aposta de manera decidida pel Millor! Festival, convençut que portarà a Cala Millor a famílies de totes les Illes. Aquí trobaran una mescla perfecta d'entreteniment per a totes les edats, possibilitat d'excursions per paratges protegides i per descomptat, excepcionals platges en les quals en aquestes dates encara es pot passejar i gaudir amb tranquil·litat. Es posa a demés en valor una de les infraestructures culturals més importants de la comarca del Llevant mallorquí: l’Auditòrium de Sa Màniga acollirà el principals espectacles del Festival i els carrers més propers, els espectacles de carrer de franc i les instal·lacions que el dissabte i diumenge faran gaudir a tota la família.

LOGO fusta sense fons Hipotels, una de les companyies hoteleres amb més presència a Cala Millor també col·labora amb el Millor! Festival. Ells oferiran paquets turístics a les famílies i preus especials perquè l'estància del cap de setmana pugui ser assumible per a tots. Baleària es suma també al Millor i a Sa Xerxa de Teatre. Dins de la seva aposta per la cultura i la qualitat de vida del habitants de les Illes, la companyia de transport marítim aposta pel teatre infantil i juvenil i el seu valor social com generador de valors pels joves.

EL PROGRAMA. El Millor! Festival aposta des de la seva primera edició per un complet i exitós programa pensat per gaudir en família. Les funcions de pagament tenen un preu de 7 euros, però a demés hi ha l’opció abonaments: 2 entrades costaran 12 euros i 3 només 15 euros, lo que suposa un important estalvi per les famílies. Aquesta es la mateixa filosofia que Sa Xerxa manté en esdeveniments com la FIET de Vilafranca: grans espectacles a preus reduïts

ESPECTACLES DE PAGAMENT A L’AUDITÒRIUM DE SA MÀNIGA. Clinc! La felicitat en un instant CIA. PEP BOU ( diumenge 26 al matí ). Clinc! és un espectacle creat i dirigit per Pep Bou. Fruit dels anys d’experimentació amb el llenguatge de les bombolles de sabó i altres estructures tensioactives neix aquest muntatge protagonitzat per dos dels talents emergents de la companyia Pep Bou, Isaías Antolín i Eduardo Telletxea.

“Clinc!” simbolitza el canvi d’actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar enlloc de viure de forma aïllada. Premis: “Special Children Jury Award” i el “Special Town Jury Award” al XXI Kotor Theatre Festival for Children, 2013 (Kotor, Montenegro). FINALISTA como Millor Espectacle Infantil a la XVI Edició dels Premis Max de les Arts Escèniques (2013).

'Do Not Disturb. No Molestar” VAIVÉN CIRCO ( dissabte 25 a l’horabaixa. És un dels espectacles de teatre circ més destacat dels andalusos Vaivé Circ. Ens trasllada a un dia de treball a qualsevol fàbrica de principis del segle XX. Quatre personatges singulars treballats per provocar sentiments de tot tipus en el públic, aquests sentiments que només afloren quan ens veiem reflectits. Personatges, en fi, portats al límit: al límit de risc, d'absurd i també al límit de tendresa. Premis: Premi Nacional de Circ 2016 , Millor espectacle de carrer i circ i millor escenografia en els Premis del Teatre Andalús, Millor espectacle de circ en companyia; millor direcció per a Rosa Díaz; millor composició musical en els Premis A.C.A. del Circ Andalús.

“El llop i les set cabretes” XIP XAP TEATRE ( dissabte 25 al matí ) Hem agafat el conte tradicional de “Les set cabretes i el llop” i l’expliquem tal qual és, ja que ens sembla interessant remarcar el protagonisme de la cabreta petita. Les situacions creades pel joc col·lectiu de les germanes i l’astúcia del llop per aconseguir “el botí” ens permeten un joc dramàtic divertit, en el qual, afegim una reflexió sobre la cultura agrícola i ramadera dels pobles de muntanya.

Us oferim un conte en versió original tintat d’ironia rural, amb la actitud de “veure-les venir” dels pastors. ESPECTACLES DE FRANC ALS CARRERS I PLACES DE CALA MILLOR RUM RUM TRASTO KARTS – XIP XAP TEATRE ( dissabte 25 ) RATS – CAMPI QUI PUGUI ( diumenge 26 ) Millor espectacle de carrer – Fira Titelles 2015 BOVERINS – CIRC BOVER ( diumenge 26 ) LUDOTECA DE JARDÍ ( dissabte 25 ) ESPECTACLE PER ESCOLARS A L’AUDITÒRIUM DE SA MÀNIGA ( divendres 24 de març ) FRÀGIL - CLOWNIDOSCOPIO. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado