LUMSA/FCC tendrá que pagar 6.001 euros de sanción y multa al Ayuntamiento.
La empresa de la limpieza de Manacor tendrá que pagar ahora una multa de 6.001 euros por no cumplir los servicios mínimos en la huelga
La multa la puso el alcalde el día 20 de octubre de 2016 y al no estar de acuerdo la empresa de limpieza puso un recurso en los juzgados el 30 de diciembre de 2016, ahora sin costas para ninguno, Sentencia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/09/2017 - 10:48:35
Ha dado la razón al alcalde y la empresa LUMSA/FCC tendrá que pagar los mencionados 6.001 euros, que seguramente se le descontarán de los pagos ordinarios de cada mes.

La concesionaria del servicio de limpieza, recogida de basuras, reciclaje de Manacor LUMSA/FCC tendrá que pagar 6.001 euros de sanción y multa al Ayuntamiento de Manacor porque el Juzgado Contencioso Administrativo nº 3 de Palma ha desestimado el recurso de la empresa que presta servicios en concesión en Manacor. Sentencia firme no cabe recurso ordinario.

Saben ustedes que el pasado verano de 2016 hubo una huelga de basuras en Manacor y como consecuencia de la misma el alcalde de Manacor Pedro Rosselló (PP) impuso una multa a LUMSA/FCC porque no habían prestado los servicios mínimos de la huelga establecidos en el pliego de condiciones y en base a la ley en vigor. La sanción fue de 6.001 euros.

La multa la puso el alcalde el día 20 de octubre de 2016 y al no estar de acuerdo la empresa de limpieza puso un recurso en los juzgados el 30 de diciembre de 2016, ahora sin costas para ninguno la Justicia le ha dado la razón al alcalde y la empresa LUMSA/FCC tendrá que pagar los mencionados 6.001 euros, que seguramente se le descontarán de los pagos ordinarios de cada mes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


7
1
Gaby
Lo que ha dit a incoherents te rao. Hi ha un conveni que se va fer amb so cul. S'empresa el compleix mes o manco amb exactitud pero si se varen deixar oses sense posar sempresa no ho fara gratuitament. Lo de sa tenda i un servei que diu aquest senyor/a es logic pero si es servei es x i mos hem oblidat de y sempresa sense afegir no fara xy
A incoherents
Perquè la gent mescla ous amb cargols? Primer, L'oposició no pot fer res respecte als plecs que decidiren presentar un equip de govern govern, en aquest cas Trànsfugues de PP AIPC, i segon, si jo vaig una tenda i pag per un servei, esper que ho facin i no que hem diguin que es varen equivocar amb el preu i que ara si ho vull és més car, i jo com a beneit ho pagi (ampliació de contracte aprovada per PP-PI-AIPC)
DIMISION EN PLENO DEL AJUNTAMENT
YA!!
Evidentment
El Sr Llodrà i cia de Més, esperen que una empresa faci ses feines sense cobrar, que no confundesquin anes ciutadà i expliquin que el contrate es insuficient, i sinó per que el Sr Oliver no fa que la seva empresa on fa feina faci es reconeixement mèdic gratuits. A que no li anira bé? Idoi supos que Lumsa es igual que aquesta que vol cobrar per fer Reconeixement mèdics
Un emprenyat
Això fa olor i no de basura, fa dos anys que l'oposició només parla de escombraries confonguent a la ciutadania. Algun dia els polítics acceptarà que es va equivocar amb la confirmació del plec de condicions de la concessió, El Sr. Llodrà sump la boca de les mancà de servei quant ell li donà el vis i plau. Mo masacren més a una empresa que fa la seva feina amb les condicions i contracte signat ple de mancances ocasionades per la beneitura d,uns inectes politics. PD Aquest contenidor no son de Manacor. No tinc res a veure amb l, empresa, però en fa vergonya veure com es manacorins acusam alegrement.
Teresa
Me parece vien
veinatindignat
o menganen els ulls o aquests contenidors no son de manacor...