Fent valer la manacorinitat i els valors de poble per damunt de tot.
El Club Voleibol Manacor ha fet arribar a l’Ajuntament la necessitat urgent de donar passes fermes en la construcció de noves instal.lacions esportives que donin cabuda a les disciplines que s’estan desenvolupant en el municipi
El Club fa aquesta crida en un moment en que ha quedat totalment insuficient el pavelló de na Capellera per acollir els dissabtes a tot el públic i aficionats que volen seguir els partits de l’equip masculí.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/12/2018 - 11:36:00
El voleibol ha experimentat un augment considerable de seguidors i nous esportistes gràcies a la tasca social i a l’auge de l’equip sènior masculí a la primera divisió nacional.

El CV Manacor demana a l’Ajuntament accions urgents per dotar l’esport de millors instal.lacions. El Club Voleibol Manacor ha fet arribar a l’Ajuntament de Manacor la necessitat urgent de donar passes fermes en la construcció de noves instal.lacions esportives que donin cabuda a les disciplines que s’estan desenvolupant en el municipi. El Club fa aquesta crida en un moment en que ha quedat totalment insuficient el pavelló de na Capellera per acollir els dissabtes a tot el públic i aficionats que volen seguir els partits de l’equip masculí de Superlliga. El mateix passarà el proper dissabte amb el gran derbi ConectaBalear-Urbia, on serà totalment impossible donar cabuda a tots els aficionats.

El president del club, Andreu Mesquida i membres de la directiva estan en permanent contacte amb la delegació d’Esports per tal d’iniciar l’ampliació de les instal.lacions existents endemés de la creació d’un nou pavelló a Manacor que doni cabuda no només al voleibol sinó també al fútbol sala, bàsquet i altres esports que en aquests moments comparteixen els espais públics amb certa dificultat per organitzar-se. Volem col.laborar i estendre la mà a l’Ajuntament per tal de fer possible aquesta necessitat de tots.

Membres de la directiva estan en permanent contacte amb la delegació d’Esports per tal d’iniciar l’ampliació de les instal.lacions existents endemés de la creació d’un nou pavelló a Manacor que doni cabuda.

El voleibol ha experimentat un augment considerable de seguidors i nous esportistes gràcies a la tasca social i a l’auge de l’equip sènior masculí a la primera divisió nacional. En aquests moments, el ConectaBalear té a les seves files 5 jugadors procedents de la cantera manacorina, més 2 jugadors de Ciutat i dos estrangers plenament integrats des de fa anys a Manacor. Som un club amb quasi 30 anys de història, que ha forjat el seu nom fent valer la manacorinitat i els valors de poble per damunt de tot.

Altres equips d’altres municipis, en assolir altes categories, han hagut d’abandonat la seva ciutat per entrenar a la capital. Des del CV Manacor volem seguir fomentant l’esport i l’afició des de ca nostra. I creiem que no ens podríem perdonar haver assolit la primera divisió amb el gran calor i suport de l’afició manacorina, i negar-li ara mateix el dret a disfrutar els partits de Superlliga per falta d’espais públics o per insuficiència dels existents.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Pep
Es Ben hora de que les instal.lacions de l hipódromo siguin de CAP a altres esports