El Partit Popular vol mostrar la importància de conservar les tradicions més populars.
La candidata a la batlia de Manacor Maria Antònia Sansó no es va voler perdre la torrada a la plaça de la Concòrdia on cada any tenen lloc els assaigs de goigs de Sant Antoni
A l’acte no van faltar el president Biel Company, el president insular, Jernoi Salom, entre altres membres del partit. El Partit Popular vol mostrar la importància de conservar les tradicions més populars.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/01/2019 - 02:55:00
Per aquest motiu, ahir vespre la candidata a la batlia i presidenta del partit, Maria Antònia Sansó, va assistir a la torrada i assaigs de goigs de Sant Antoni a la plaça de la Concòrdia acompanyada d’altres membres.

El PP de Manacor i altres membres del partit en l'àmbit regional, participen en les festes de Sant Antoni. La candidata a la batlia, Maria Antònia Sansó, no es va voler perdre la torrada a la plaça de la Concòrdia, on cada any tenen lloc els assaigs de goigs de Sant Antoni. A l’acte no van faltar el president Biel Company, el president insular, Jernoi Salom, entre altres membres del partit. El Partit Popular vol mostrar la importància de conservar les tradicions més populars.

El passat 3 de desembre es varen donar per inaugurades les festes de Sant Antoni de 2019 amb la presentació del programa a Ca na Vallespina. Com cada any, el PP de Manacor fa acte de presència per gaudir dels actes amb els ciutadans de Manacor.

Mª Antònia Sansó, va assistir a la torrada i assaigs de goigs de Sant Antoni a la plaça de la Concòrdia acompanyada d’altres membres del partit com Pedro Rosselló, Maria Bel Bauçà, Toni Mercant i Catalina Sureda.

Per aquest motiu, ahir vespre la candidata a la batlia i presidenta del partit, Maria Antònia Sansó, va assistir a la torrada i assaigs de goigs de Sant Antoni a la plaça de la Concòrdia acompanyada d’altres membres del partit com Pedro Rosselló, Maria Bel Bauçà, Toni Mercant i Catalina Sureda.

Tampoc es van voler perdre la festa el president del PP de les Illes Balears, Biel Company, el president insular del partit, Jeroni Salom, el candidat al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i el batle de Campos, Sebastià Sagreras. Tot junts varen mostrar la importància d’acudir als esdeveniments populars per conservar les tradicions més destacades de cada poble.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


3
1
nuria
pues si tienen que hacer informacion por donde pasean llenaran paginas todos los dias pobrecitos
dolors
vete al carajo rojo o extremista, de algun lado antidemocrático sale ese pardal
Toni
I això és notícia??? Vaja comunicat cutre que envien els del PP