Tres nous agents de policia prenen possessió del seu càrrec a Inca.
La Junta de Govern a Inca aprovarà dimecres la dotació pressupostària per a la creació de tres noves places més de Policía Local: D’aquesta manera s’haurà arribat a l’augment que s’havia plantejat dins el 2019
Aquesta acció, també, està dins el pla dissenyat per tal d’anar millorant i rejovenint el planter de policia. Una vegada incorporats els diners, i passat el procés administratiu, en un període molt breu..
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/03/2019 - 09:48:00
D’aquesta manera s’haurà arribat a l’augment que s’havia plantejat dins el 2019 per part de l’equip de govern. «En acabar tot el procés podrem aconseguir un servei més excel·lent pels ciutadans», ha expressat Moreno.

Tres nous agents de policia prenen possessió del seu càrrec a Inca. La Junta de Govern aprovarà dimecres la dotació pressupostària per a la creació de tres noves places més. El Batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora de Policia Local, Antonia Triguero i el cap de la Policia Local, Pep Cañete, han donat la benvinguda als tres nous agents que s’han incorporat al planter municipal. Aquestes noves places són el resultat del compromís per part de l’equip de govern d’augment del cos d’agents a la ciutat.

«Amb aquesta incorporació anam complint el calendari que s’havia pactat pel que fa a les millores a l’àrea de seguretat», ha comentat Triguero. Els agents s’incorporen, després de l’acte de signatura que s’ha realitzat, al servei actiu dins el quadrant de feina de la Policia Local d’Inca.

Antonia Triguero i el cap de la Policia Local, Pep Cañete, han donat la benvinguda als tres nous agents que s’han incorporat al planter municipal. Aquestes noves places són el resultat del compromís...

Per altra banda, cal assenyalar que la Junta de Govern, té previst el pròxim dimecres aprovar una dotació pressupostària per tres places més d’agents de policia. Aquesta acció, també, està dins el pla dissenyat per tal d’anar millorant i rejovenint el planter de policia. Una vegada incorporats els diners, i passat el procés administratiu, en un període molt breu es podran incorporar els nous efectius.

D’aquesta manera s’haurà arribat a l’augment que s’havia plantejat dins el 2019 per part de l’equip de govern. «En acabar tot el procés podrem aconseguir un servei més excel·lent pels ciutadans», ha expressat Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado