Estepa Teatre presenta "Pedra, paper, tisora" aquest dissabte a Barcelona
Dia 13 a Manacor: La companyia teatral d'Estel de Llevant participa de nou a l'Altre Festival el festival internacional de les arts escèniques i la salut mental que se celebra a Barcelona. Estepa Teatre presenta "Pedra, paper, tisora"
Després, dijous 13 de juny, a les 12 i les 20 h, es presentarà l'obra al Teatre de Manacor amb la intenció de representar-la posteriorment a altres municipis de la comarca, com ja s'ha fet anteriorment als teatres.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/06/2019 - 09:24:00
d'Estel de Llevant, estrena l'obra "Pedra, paper, tisora" aquest dissabte a Barcelona, en el marc de l'Altre Festival 2019, i la setmana que ve, dijous 13 de juny, al Teatre de Manacor.

Estepa Teatre presenta "Pedra, paper, tisora" aquest dissabte a Barcelona i dia 13 a Manacor. La companyia teatral d'Estel de Llevant participa de nou a l'Altre Festival, el festival internacional de les arts escèniques i la salut mental que se celebra a Barcelona. Estepa Teatre, la companyia teatral d'Estel de Llevant, estrena l'obra "Pedra, paper, tisora" aquest dissabte a Barcelona, en el marc de l'Altre Festival 2019, i la setmana que ve, dijous 13 de juny, al Teatre de Manacor.

Pedra, paper, tisora”, dirigida per Bàrbara Nicolau i amb la col·laboració de Lluqui Herrero i Albert Martínez, presenta un recull de petites històries on els seus personatges es troben en la cruïlla d’haver de prendre una decisió que molt probablement marcarà la seva vida. Com diu la seva autora, Elisenda Guiu, "la llibertat és la capacitat de decidir, però decidir no sempre és fàcil, o sí?”.

8 de juny a les 11,15 h a la Fàbrica de creació Fabra i Coats. Això ha estat possible gràcies al patrocini de Can Tovell, Construccions Galmés, Bar Nou Trèvol, Òptica Centre, Entalaya i JB.

Ara fa quatre anys, Estepa Teatre va tenir l'oportunitat de participar a l’Altre Festival, festival internacional de les arts escèniques i la salut mental que se celebra cada dos anys a Barcelona. Enguany torna a aquesta cita aquest dissabte 8 de juny a les 11,15 h a la Fàbrica de creació Fabra i Coats. Això ha estat possible gràcies al patrocini de Can Tovell, Construccions Galmés, Bar Nou Trèvol, Òptica Centre, Entalaya i JB.

Després, dijous 13 de juny, a les 12 i les 20 h, es presentarà l'obra al Teatre de Manacor amb la intenció de representar-la posteriorment a altres municipis de la comarca, com ja s'ha fet anteriorment als teatres de Vilafranca o Son Servera o altres espais, com la presó de Palma.

El taller de teatre d'Estel de Llevant forma part de les activitats desenvolupades per l'associació pro salut mental gairebé des del principi de la seva creació l'any 1996. En l’àmbit terapèutic permet treballar múltiples aspectes de la persona com l'atenció, la concentració, la memòria, l'expressió corporal, les habilitats socials, l'autoestima, l'empatia, etc. A més, aquesta activitat afavoreix la visibilitat del col·lectiu de salut mental també com a productors de béns culturals.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado