8 grups de 4 equips cada grup. Els 2 primers de cada grup se clasifiquen
Dimecres 12 al diumenge día 16, se juga a Almería el Campionat d’Espanya Cadet Femení, amb la participació del nostre equip Volei Manacor, Subcampió de Balears. Al Campionat nacional hi participen 32 equips
María Rosa Albons, Natalia Binimelis, Catalina Fullana, Paula Fuster, Laura Galmés, Marina Lecic, Paula Pomar, Tonina Pont, Marta Rojo, Louise Sansó, Marina Truyols i Antonia Amer.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/06/2019 - 01:10:00
El dimecres capvespre, a les 17,30 juguen amb CV Atlético Santomera i tancaran aquesta primera fase el dijous matí a les 9’30 amb el Cajasol Juvasa.

CLUB VOLEIBOL MANACOR L’EQUIP BLANC DE GRIS CV MANACOR AL CAMPIONAT D’ESPANYA CADET FEMENI DE VOLEIBOL. Aquesta setmana, del dimecres día 12 al diumenge día 16, se juga a Almería el Campionat d’Espanya Cadet Femení, amb la participació del nostre equip, Subcampió de Balears. Al Campionat d’Espanya hi participen 32 equips, dividits en 8 grups de 4 equips cada grup. Els 2 primers de cada grup se clasifiquen per jugar dels llocs del 1 al 16 i els 2 darrers per jugar dels llocs del 17 al 32.

El nostre equip ha quedat enquadrat en el Grup F amb els següents equips : CV Cajasol Juvasa Voley d’Andalucia, el CV Atlético Santomera de Murcia i el CD Salesianos Guadalajara de Castella la Manxa. Les nostres nines debutarán el dimecres matí, a les 9’30, amb el Salesiansos Guadalajara. El dimecres capvespre, a les 17,30 juguen amb CV Atlético Santomera i tancaran aquesta primera fase el dijous matí a les 9’30 amb el Cajasol Juvasa.

Esperem que les nostres jugadores juguin a un bon nivell i se classifiquin per jugar els octaus de final, que ja se juguen a eliminatoria directa. El nostre equip, dirigit per Alex Amoros i Joan Pont, está format per les següents jugadores : María Rosa Albons, Natalia Binimelis, Catalina Fullana, Paula Fuster, Laura Galmés, Marina Lecic, Paula Pomar, Tonina Pont, Marta Rojo, Louise Sansó, Marina Truyols i Antonia Amer.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado