Empreses participants que ofereixen llocs de feina o la possibilitat
La Fira de Formació i Ocupació de Manacor arriba enguany a la tercera edició consolidant-se com un mostrador i plataforma d’oportunitats laborals i formatives de la comarca del Llevant
Oliver ha aprofitat també per donar les gràcies a la desena d’empreses participants que ofereixen ofertes de feina, a les 28 entitats privades i organismes públics i als 9 instituts de Secundària i Formació Professional
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/05/2024 - 11:35:00
que no hi poden assistir de manera presencial, també hi han pogut ser present. Mitjançant aquest espai, s’han pogut oferir prop de 150 llocs de feina, ha destacat el delegat Ferran Montero.

La Fira de Formació i Ocupació de Manacor arriba enguany a la tercera edició consolidant-se com un mostrador i plataforma d’oportunitats laborals i formatives de la comarca del Llevant. Durant aquest 8 i 9 de maig, el Parc Municipal acull de 9h a 14 h la III Fira de Formació i Ocupació, que ofereix informació sobre múltiples empreses, entitats, organismes públics i centres formatius.

La Fira ha començat aquest dimecres a les 9 h i ha reunit centenars de visites durant el matí. El batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat de Desenvolupament Local i Foment de l’Ocupació, Ferran Montero; Silvio Sarralde, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a les Illes Balears; la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas; i la directora del SOIB de Manacor, Catalina Font; han visitat la Fira durant la primera jornada.

146 ofertes de feina i la possibilitat de realitzar-hi les pràctiques dels estudis relacionats. Es tracta d’empreses del sector de la fusta com el Centre Tecnològic Balear de la Fusta – Cetebal; comerç

«Avui i demà Manacor és un gran aparador d’ofertes de present i de futur», ha assegurat el batle de Manacor, Miquel Oliver. Oliver ha aprofitat també per donar les gràcies a la desena d’empreses participants que ofereixen ofertes de feina, a les 28 entitats privades i organismes públics i als 9 instituts de Secundària i Formació Professional que participen a la Fira.

La III Fira de Formació i Ocupació de Manacor compta amb la participació de 9 empreses importants que han oferit fins a 146 ofertes de feina i la possibilitat de realitzar-hi les pràctiques dels estudis relacionats. Es tracta d’empreses del sector de la fusta com el Centre Tecnològic Balear de la Fusta – Cetebal; comerç: amb l’empresa manacorina referent dels supermercats a les Illes Balears com és HiperCentro; el sector turístic, amb Insotel Cala Mandia, Iberostar, Dinosaurland; l’empresa de serveis Grupo Eulen; l’Acadèmia Rafa Nadal; o l’empresa de caire social Arrels i Ales; o Melchor Mascaró.

Així mateix, participen també de la Fira 28 entitats privades i organismes públics, entre els que hi ha el SOIB, AENA, l’Escola Oficial d’Idiomes, el Punt d’Orientació Acadèmica i Professional de la Conselleria d’Educació, el CEPA Llevant, la Policia Local o la Cambra de Comerç, i també empreses de Manacor com Sebastià Santandreu o Global Centre d’Estudis, entre molts d’altres.

Les persones que hi acudeixin també hi podran veure les activitats que proposen fins a 13 famílies professionals de 9 Instituts de Secundària, on a més dels 3 de Manacor (CIPF Politècnic Llevant, IES Mossèn Alcover, i IES Porto Cristo), també hi participen centres d’arreu de la comarca del Llevant com són Son Servera, Artà i Capdepera, i també de Felanitx i de Llucmajor. «La Formació Professional és una oportunitat única i des d’aquesta fira intentam posar-la en el lloc que es mereix», ha assegurat el delegat de Foment de l’Ocupació, Ferran Montero.

Una de les novetats destacades de l’edició d’enguany de la Fira de Formació i Ocupació és l’habilitació d’un espai virtual on les empreses que no hi poden assistir de manera presencial, també hi han pogut ser present. Mitjançant aquest espai, s’han pogut oferir prop de 150 llocs de feina, ha destacat el delegat Ferran Montero.

El director de Banca d’Institucions de CaixaBank a les Illes Balears, Silvio Sarralde, ha apuntat la importància d’iniciatives com aquesta a l’hora de fomentar la Formació Professional entre els joves de les Illes Balears. L'Ajuntament de Manacor agraeix als Ajuntaments de Son Servera, Felanitx i Llucmajor la cessió de material per a dur a terme aquest esdeveniment.

Empreses participants que ofereixen llocs de feina o la possibilitat de fer les pràctiques dels estudis relacionats:

Centre Tecnologic Balear de la Fusta- Cetebal

Hiper centro

Insotel Cala Mandia

Dinosaurland

Grupo Eulen

Arrels i Ales Mallorca SL

Rafa Nadal Academy

Iberostar

Melchor Mascaró.

Entitats o organismes públics que participen a la Fira:

Global Centre d’Estudis

DOIP

CEPA Artà

AAP Formació- Acadèmia Manacor

Escola Oficial d’Idiomes

SOIB

POAP

CEPA Llevant

Escuela de Turismo de Baleares

Fusteria Sebastià Santandreu

AENA

Ministerio de Defensa

Policia Local

Guàrdia Civil

Cuerpo Nacional de Policia de Manacor

Fundació Intermedia

Aproscom Fundació

Fundació Deixalles

Fundació Estel de Llevant

ERASMUS

Unió insular de Mallorca CCOO Illes Balears

Fundació projecte Home Balears

Fundació Aspas

Fundació Asprom

Fundación Laboral de la Construcción

Fundación Diagrama

Institut Innovació empresarial

Cambra de Comerç de Mallorca

13 Families Professionals de 9 IES

FP Activitats Fisicoesportives

FP Administració I Gestió

FP Comerç

FP Instal·lació I Manteniment/FP Energia i Aigua

FP Serveis Socioculturals I Comunitaris

FP Sanitat

FP Electricitat

FP Transport i Manteniment de vehicles

FP Agrària

FP Indústries Alimentàries

FP Hoteleria

FP Imatge Personal

FP Informàtica

-IES MOSSÈN ALCOVER (Manacor)

-CIFP POLITÈCNIC LLEVANT (Manacor)

- IES PORTO CRISTO

-IES CAPDEPERA

-IES PUIG DE SA FONT (Son Servera)

-ES LLEDONER (Felanitx)

-IES FELANITX

-CIFP PERE DE SON GALL (Llucmajor)

-IES LLORENÇ GARCIAS I FONT (Artà)

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado