Pau Galmés, entrenador manacorí que desenvolupa la seva tasca
Bàsquet: I Campus Top Level en el poliesportiu Miguel A. Nadal de Manacor, juntament amb en Pau Galmés entrenador que desenvolupa la seva tasca en el club CB Manyanets Les Corts
1 DE SETEMBRE ES DISPUTARÀ EL II 3X3 CIUTAT DE MANACOR. El nostre Club, juntament amb Your Wings Organització d’Esdeveniments, organitzarà el primer dia de setembre la segona edició
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/08/2024 - 01:41:00
Finalment, volem agrair la col.laboració de TERRACOR que obsequiarà a tots els participants amb un berenar de fruita fresca cada matí. A més, els horabaixes d’aquesta setmana es portaran

AQUESTA SETMANA HA COMENÇAT EL I CAMPUS TOP LEVEL. El nostre Club, juntament amb en Pau Galmés, entrenador manacorí que desenvolupa la seva tasca en el club CB Manyanets Les Corts, organitza aquesta setmana el I Campus Top Level en el poliesportiu Miguel A. Nadal de Manacor.

Un format de campus d’alt nivell amb entrenadors provinents de clubs catalans com el Joventut de Badalona, el FC Barcelona, el Femení Sant Adrià, el CB Manyanets Les Corts o el CB Boet Mataró i que compta amb la col.laboració i el treball d’entrenadors del nostre club. 

Un format de campus d’alt nivell amb entrenadors provinents de clubs catalans com el Joventut de Badalona, el FC Barcelona, el Femení Sant Adrià, el CB Manyanets Les Corts o el CB Boet Mataró

Al llarg de cinc dies, tots els i les campistes treballaran per tal de millorar i de progressar tant tècnicament com tàcticament i també tindran l’oportunitat de realitzar una tasca de millora psicomotriu i fisica de la mà de LABORATORI22.

Finalment, volem agrair la col.laboració de TERRACOR que obsequiarà a tots els participants amb un berenar de fruita fresca cada matí. A més, els horabaixes d’aquesta setmana es portaran a terme quatre clíncs oberts a tots els entrenadors i entrenadores de les nostres illes a on els ponents del campus Top Level posaran en comú les seves experiències i la seva manera de treballar en el bàsquet formatiu.

DIA 1 DE SETEMBRE ES DISPUTARÀ EL II 3X3 CIUTAT DE MANACOR. El nostre Club, juntament amb Your Wings Organització d’Esdeveniments, organitzarà el primer dia de setembre la segona edició del 3x3 Ciutat de Manacor. Un torneig obert de categoria premini a categoria sènior i a on a més hi haurà un concurs de triples.

Tota la informació necessària per apuntar-se la trobareu a les xarxes socials del nostre club, a Facebook i Instagram i també a l’Instagram propi del torneig Torneig 3x3 Ciutat de Manacor Us animam a apuntar-vos i a gaudir d’una modalitat del bàsquet que està de moda!!! Hi haurà aigua, fruita i obsequis per a tots els participants.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado