Clàudia Torres Pont és una jove manacorina estudiant de batxillerat artístic
Clàudia Torres Pont és una jove manacorina estudiant de batxillerat artístic de música i arts escèniques, fins dia 11 de setembre 11 obres exposades a S'Agrícola Manacor
Torres Pont va jugant cromàticament en diferents tons verdosos i blaus, passant des de els 5000 graus del llum del flaix als 2000 de la llum de l’espelma. En definitiva, un petit gran treball
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/09/2024 - 03:13:00
Aficionada a la música i a les escenificacions teatrals, també es mostra entusiasmada pel cinema i la fotografia i és en aquesta última disciplina, on interiorment analitza i esbrina la manera d’ajuntar

Clàudia Torres Pont és una jove manacorina estudiant de batxillerat artístic de música i arts escèniques a l’institut Mossèn Alcover. Aficionada a la música i a les escenificacions teatrals, també es mostra entusiasmada pel cinema i la fotografia i és en aquesta última disciplina, on interiorment analitza i esbrina la manera d’ajuntar les seves aficions mitjançant aquesta exposició que avui ens presenta.

Fluïdesa és el resultat de captura a baixes velocitats d’unes escenificacions o muntatges que directament ens duen a pensar en melodies musicals que per uns seran temps de vals i per altres desplaçaments de tangos, però tal vegada sigui la senzillesa de la captura del so dels sensuals moviments captats.

11 de les obres exposades. A tres obres inverteix la tècnica perquè la fluïdesa del moviment de l’intèrpret de la imatge s’aturi i congela el moviment d’una suau i lleugera tela que vola creant imatges geomètriques.

I que podem dir de la llum?. Amb la facilitat en què es pot congelar un moviment, Clàudia Torres ha optat per ajuntar les altres dues aficions: fotografia i cinema, aconseguint en una fracció petita de temps- captar el moviment de la figura fotografiada, creant així 11 de les obres exposades. A tres obres inverteix la tècnica perquè la fluïdesa del moviment de l’intèrpret de la imatge s’aturi i congela el moviment d’una suau i lleugera tela que vola creant imatges geomètriques.

La temperatura de color de les obres es molt diversa, a partir d’una sola imatge en blanc i negre, Torres Pont va jugant cromàticament en diferents tons verdosos i blaus, passant des de els 5000 graus del llum del flaix als 2000 de la llum de l’espelma. En definitiva, un petit gran treball de na Clàudia que no deixarà indiferent al nombrós públic que anirà contemplant fins dia 11 de setembre aquestes magnífiques obres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado