Treballam decididament per anar actualitzat els espais i optimitzar
Inca renova la tarima del Palau Municipal d’Esports i millora la il·luminació, ha invertit aproximadament 500.000 euros per reformar el paviment de la pista
En concret, el projecte contempla la demolició de la taquilla i de l’escala actual d’accés, ampliació de la plataforma i reordenació de les escales, així com la implantació d’una noca construcció que cobreixi l’entrada
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/09/2024 - 10:51:00
Per això, periòdicament realitzam actuacions per renovar les instal·lacions esportives i mantenir tots els espais en unes òptimes condicions», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Inca renova la tarima del Palau Municipal d’Esports i millora la il·luminació. L’Ajuntament d’Inca ha desenvolupat un important projecte de reforma i millora del Palau Municipal d’Esports, en el marc del pla d’inversions en instal·lacions esportives. Així doncs, el consistori de la capital del Raiguer ha invertit aproximadament 500.000 euros per reformar el paviment de la pista i millorà la il·luminació.

D’aquesta manera, s’ha reparat i restaurat el paviment de tarima de fusta de la pista del Palau Municipal d’Esports. Els treballs han inclòs el polit i l’envernissat del nou paviment, així com el marcatge de les diferents pistes de joc (bàsquet i futbol sala-handbol, entre altres). D’altra banda, s’ha reformat el lucernari central amb la finalitat de millorar i ampliar la il·luminació de la pista central, substituint els projectors de llum per uns nous de tecnologia LED de 750 luxs.

Així mateix, actualment es troba en licitació el contracte per renovar l’entrada principal i construir una pèrgola exterior de 254 m2, la qual permetrà ampliar i reordenar els espais.

«Treballam decididament per anar actualitzat els espais i optimitzar els recursos municipals, d’acord amb les demandes i necessitats de la ciutadania. Per això, periòdicament realitzam actuacions per renovar les instal·lacions esportives i mantenir tots els espais en unes òptimes condicions», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així mateix, actualment es troba en licitació el contracte per renovar l’entrada principal i construir una pèrgola exterior de 254 m2, la qual permetrà ampliar i reordenar els espais. Es preveu la instal·lació de plaques solars damunt aquesta nova coberta per millorar l’eficiència energètica de l’edifici.

En concret, el projecte contempla la demolició de la taquilla i de l’escala actual d’accés, ampliació de la plataforma i reordenació de les escales, així com la implantació d’una noca construcció que cobreixi l’entrada i serveixi de suport per a les plaques fotovoltaiques.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo