III Fira del vi i de la cervesa amb diverses bodegues i cerveses artesanes
Les Festes de Son Macià començaran dijous dia primer d’agost amb el pregó a càrrec de Catalina Pascual, de sa Vall, disseny suggerent, ple de referències als anys 80 del segle XX
Dijous 1 d'agost. 20:30 h: Inauguració de la Mostra de Reborns artesanals de Xisca Matea i exposició de treballs del grup de manualitats de l’Associació de persones grans de Son Macià a la sala d'exposicions del Centre Cívic.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/07/2024 - 14:40:27
Diumenge 4 d'agost. 18:00 h: Festa pagesa al sementer. Dilluns 5 d'agost 18:30 h: Festa infantil amb tallers i jocs tradicionals. Dimarts 6 d'agost 20:00 h: Futbol “old stars vs young talent” al camp de futbol.

SON MACIÀ EVOCA ELS “BONS ANYS” DELS ESTIUS A MALLORCA, EN UNES FESTES QUE S’ESTENDRAN DE L’1 AL 15 D’AGOST. Les Festes de Son Macià començaran dijous dia primer d’agost amb el pregó a càrrec de Catalina Pascual, de sa Vall. Amb un disseny suggerent, ple de referències als anys 80 del segle XX, la Comissió de Festes de Son Macià evoca els «bons anys» dels estius a Mallorca en el programa de Festes de Son Macià d’enguany, que tendran lloc de l'1 al 15 d'agost. Amb el lema ‘Welcome to Sun Macià. 1984-2024. The good old days’, l’edició d’enguany promet activitats diverses per a tots els públics, amb els clàssics macianers com la festa pagesa, la nit de música i tapes, el campionat mundial d’estràngol, o la festa temàtica que enguany, com no podia ser d’altra manera, estarà inspirada en els anys vuitanta.

"És un exercici nostàlgic, quan a principi dels anys 80 les coses funcionaven d'una altra manera i tot era més fàcil. També hi ha una aclucada d'ull al tema del turisme, en el sentit que en aquell moment tot funcionava d'una altra manera i ara tot ens ha fuit de les mans", ha explicat el dissenyador i membre de la Comissió de Festes, Antoni Febrer. "Aquestes festes que avui us presentam seria impensable que l'Ajuntament les pugués envestir sense la col·laboració de la Comissió de Festes, de l'Associació de Veïnats, entitats i persones anònimes de Son Macià", ha agraït el batle, Miquel Oliver, alhora que ha convidat tothom que vulgui assistir-hi a gaudir-les. El batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat del delegat de Festes, Mateu Marcé, i dels representants de la Comissió de Festes, han donat a conèixer el programa d’actes que arrencarà el proper dijous dia primer d’agost amb el pregó de festes, enguany a càrrec de Catalina Pascual, de sa Vall.

Divendres 2 d'agost. 18:00 h: Bàsquet a la zona esportiva. 21:00 h: Música i tapes amb l’actuació de The Suricats al Bar de Festes. Dissabte 3 d'agost. 10:00h: Mostra de dibuix infantil. 16:00 h: Tir al plat

Programa de les Festes de Son Macià.

Dijous 1 d'agost. 20:30 h: Inauguració de la Mostra de Reborns artesanals de Xisca Matea i exposició de treballs del grup de manualitats de l’Associació de persones grans de Son Macià a la sala d'exposicions del Centre Cívic. La mostra estarà oberta fins el 14 d'agost. 21:30 h: Pregó a càrrec de Catalina Pascual de sa Vall amb la presència d’en Macià i na Maciana i la Colla de Xeremies i Fabiols de Son Macià. Actuació de la Banda de Música de Manacor i degustació de coques dolces i salades.

Divendres 2 d'agost. 18:00 h: Bàsquet a la zona esportiva. 21:00 h: Música i tapes amb l’actuació de The Suricats al Bar de Festes. Dissabte 3 d'agost. 10:00h: Mostra de dibuix infantil. 16:00 h: Tir al plat al camp de tir Sa Marina (cal estar federat). 19:00 h: Demostració de gimnàstica a càrrec de l’Associació de Persones Majors de Son Macià. 21:00 h: Espectacle de dansa a càrrec de l’Estudi de Dansa Rensi Limani. 22:00 h: Ball de Saló amb Maria José. 23:00 h: Revetlla amb Duo Pachá, Aftersuns i DJ Simon Vera al Bar de Festes.

Diumenge 4 d'agost. 18:00 h: Festa pagesa al sementer. Dilluns 5 d'agost 18:30 h: Festa infantil amb tallers i jocs tradicionals. Dimarts 6 d'agost 20:00 h: Futbol “old stars vs young talent” al camp de futbol. Dimecres 7 d'agost 19:30 h: Animació infantil “Superherois” a càrrec de Conte Contat. Dijous 8 d'agost 21:00-23:15 h: Teatre de prop a càrrec de Mai Som Tots Teatre. Invitacions al Bar de Festes (aforament limitat). Divendres 9 d'agost 18:00 h: II Milla Macianera (inscripcions per xarxes o 30 minuts abans). 22:00 h: Festa temàtica dels anys vuitanta “Roller Disco and burguers” al Bar de Festes.

Dissabte 10 d'agost. 17:00 h: Carretons al carrer del Sol (inscripcions mitja hora abans). 19:00 h: Horabauxa a càrrec de DJ Costa al Bar de Festes.

Diumenge 11 d'agost. 09:00 h: Petanca a les pistes de petanca. 17:00 h: XXIV Campionat mundial d’estràngol al carrer de Sant Jaume. 20:00 h: III Fira del vi i de la cervesa amb diverses bodegues i cerveses artesanes, música amb l’actuació d’Estràngol.

Dilluns 12 d'agost. 20:00 h: Visita guiada al Son Macià Prehistòric (jaciment de l'Hospitalet Vell, tiquets al Bar de Festes).

Dimarts 13 d'agost. 18:00 h: Festa d’espuma familiar a les pistes esportives. 22:00 h: Cinema a la fresca amb la projecció de Tres lladres i un lleó a la plaça de l'Església.

Dimecres 14 d'agost. 19:00 h: XXXVIII Fira de Son Macià. 19:30 h: Desfilada de gegants i gegantons amb la participació dels Gegants de Manacor i la Colla de Xeremies i Fabiols de Son Macià. 21:00 h: Ball de bot amb Agrupació Sa Torre i Es Jai de sa Barraqueta.

Dijous 15 d'agost. 10:00 h: Activitats diverses. 11:00 h: Diada de fogons a la Plaça de l'Església. 20:00 h: Missa solemne de la Mare de Déu Assumpta amb la presència d’en Macià i na Maciana i la Colla de Xeremies i Fabiols de Son Macià. 20:30 h: Homenatge a les persones majors de 70 anys de Son Macià. 21:30 h: Comèdia Nina a càrrec d’Argelagues Teatre a la Plaça de l'Església. Fi de festa amb fresca i dolça. Tots els actes, excepte indicació contrària, es duran a terme a la plaça.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Més,Más i Menos
Quan les coses funcionaven d'una altra manera,ja ho deis voltros mateixos,quan no hi havia gentete de esquerras com voltros a les intitucions,quan la gent anava cap en davant i no com voltros que encare esteis aferrats als anys de la guerra civil.Sou patétics sa gent de esquerras ! a veure si ho superau qualque día!