Cavallets, Gegants, gegantons, caparrots, FelanitxTV…
L’Ajuntament de Felanitx celebra la baixa incidència: Policia Local i Guàrdia Civil realitzaren 700 controls d’alcohol i drogues dels quals s’interposaren 26 denúncies
Una vegada més, la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, i “en nom de tot el Consistori vol agrair la tasca que han duit a terme Protecció Civil, la brigada municipal, la Policia Local, la Guàrdia Civil, Creu Roja
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/09/2024 - 05:49:00
26 denúncies per botellot, sis per orinar al carrer i altres tres denúncies per falta de respecte a l’autoritat. Aquests controls d’alcohol i drogues, un total de 700, es realitzaren juntament amb la Guàrdia Civil.

L’Ajuntament de Felanitx celebra que la baixa incidència demostra que ha estat un Sant Agustí amb normalitat. Policia Local i Guàrdia Civil realitzaren 700 controls d’alcohol i drogues dels quals s’interposaren 26 denúncies. La Policia Local de Felanitx en els controls realitzats al llarg del dia de Sant Agustí va interposar un total de 26 denúncies per botellot, sis per orinar al carrer i altres tres denúncies per falta de respecte a l’autoritat. Aquests controls d’alcohol i drogues, un total de 700, es realitzaren juntament amb la Guàrdia Civil.

Des de l’equip de govern municipal celebren la xifra tan baixa d’incidències, fet que demostra que les festes de Sant Agustí d’aquest any han transcorregut amb normalitat. Això reforça les mesures q ue va prendre l’Ajuntament de Felanitx i que passades les festes s’ha vist que han resultat efectives.

Mai Som tots Teatre per la seva Crida a la festa, a la Coral, a la Banda de Música, els Espiadimonis, el CE Felanitx, al Ball Juan i Cati, l’Associació de Veïns de Felanitx

Una vegada més, la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, i “en nom de tot el Consistori vol agrair la tasca que han duit a terme Protecció Civil, la brigada municipal, la Policia Local, la Guàrdia Civil, Creu Roja. Però també als felanitxers i felanitxeres que han participat dels actes festius”.

A la vegada -afegeix Soler- donar les gràcies a Mai Som tots Teatre per la seva Crida a la festa, a la Coral, a la Banda de Música, els Espiadimonis, el CE Felanitx, al Ball Juan i Cati, l’Associació de Veïns de Felanitx, els Cavallets, Gegants, gegantons, caparrots, FelanitxTV… o a les empreses de neteja i seguretat. I també a la tasca del regidor de Festes, Toni Peña i la resta de regidors que han participat amb les seves àrees”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado