NOU ESCUT DEL CLUB BÀSQUET MANACOR
Bàsquet Manacor: Per tal de commemorar el vint-i-cinquè aniversari del nostre Club, aquesta temporada 2024/2025 lluirem un escut actualitzat i dissenyat
El nostre Club juntament amb la Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha portat a terme al llarg de les dues darreres setmanes un curs de nivell 0 per tal que els entrenadors i entrenadores manacoris
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/07/2024 - 04:26:00
Un escut amb els colors que caracteritzen el nostre club, el blanc, el vermell i el negre i amb un clar homenatge al nostre municipi, a on la pilota de bàsquet surt de l'horitzó sobre la silueta més coneguda

DIA 1 DE SETEMBRE TINDRÀ LLOC EL II TORNEIG CIUTAT DE MANACOR DE 3X3. El proper diumenge dia 1 de setembre el nostre club, juntament amb YOU WINGS Organització d'Esdeveniments, organitza la segona edició del Torneig de 3x3 Ciutat de Manacor. El Torneig comptarà amb categories des de premini fins a sènior i per tal d'apuntar-s'hi s'ha d'emplenar el formulari que trobareu a les xarxes socials del nostre club.

En categoria premini, mini, infantil i cadets els equips poden ser masculins o femenins i en categoria júnior i sènior també hi haurà la categoria mixta. els equips poden ser d'un màxim de cinc participants i el cost de la inscripció és de 10 euros per jugador/a. A més, també hi haurà un concurs de triples i l'organització oferirà aigua, fruita i obsequis a tots els participants. Les inscripcions es poden realitzar fins dia 25 d'agost. Us hi esperam a tots i a totes!

3x3 Ciutat de Manacor. El Torneig comptarà amb categories des de premini fins a sènior i per tal d'apuntar-s'hi s'ha d'emplenar el formulari que trobareu a les xarxes socials del nostre club.

FINALITZA EL CURS DE NIVELL 0 QUE EL NOSTRE CLUB I LA FBIB HAN ORGANITZAT A MANACOR I PORTO CRISTO. El nostre Club juntament amb la Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha portat a terme al llarg de les dues darreres setmanes un curs de nivell 0 per tal que els entrenadors i entrenadores manacoris i de pobles veïns puguin obtenir la titulació inicial per poder exercir de tècnic de bàsquet. Un bon nombre de futurs entrenadors i entrenadores del nostre club han format part d'aquesta formació que les permetrà poder entrenar a partir de la present temporada. Enhorabona a tots i a totes els participants!

NOU ESCUT DEL CLUB BÀSQUET MANACOR PER TAL DE COMMEMORAR EL 25è ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DEL NOSTRE CLUB. Per tal de commemorar el vint-i-cinquè aniversari del nostre Club, aquesta temporada lluirem un escut actualitzat i dissenyat amb la col·laboració dels entrenadors i entrenadores del Club i de les famílies que formen la nostra massa social.

Un escut amb els colors que caracteritzen el nostre club, el blanc, el vermell i el negre i amb un clar homenatge al nostre municipi, a on la pilota de bàsquet surt de l'horitzó sobre la silueta més coneguda i emblemàtica del nostre poble! Moltes gràcies a Estudi Brot i a totes les persones de la gran família del Club Bàsquet Manacor que han participat en el disseny d'aquest nou escut que tots els nostres equips portaran amb orgull per les diferents pistes de les nostres illes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado