La programació inclou des de cercaviles, tallers infantils i concerts
Les Festes de s'Illot se celebraran del 8 al 18 d’agost de 2024, oferint un ampli ventall d'activitats culturals, esportives i d'oci per a totes les edats, pregó Miquel Riera I Huguet “s’Inquero”
Gambada sillotera amb Trumpet TheLujo. Lloc: av. dels Pins. Venda de tiquets fins el 13 d’agost a les 14:00 h a la Delegació de s’Illot i a l’Oficina de Turisme de s’Illot. Hi col·labora: Hiper Centro.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 31/07/2024 - 12:14:00
Miquel Oliver, ha destacat la importància de mantenir vives les tradicions locals i ha expressat la seva gratitud a tots els col·laboradors i participants que fan possibles aquestes festes

Les festes de s’Illot: la manera més fresca de celebrar l’estiu, del 8 al 18 d’agost. Les Festes de s'Illot se celebraran del 8 al 18 d’agost de 2024, oferint un ampli ventall d'activitats culturals, esportives i d'oci per a totes les edats. La programació inclou des de cercaviles, tallers infantils i concerts fins a conferències, balls i el tradicional espectacle pirotècnic que cada any tanca les celebracions.

La roda de premsa de presentació de les Festes de s'Illot 2024, organitzades per l'Ajuntament de Manacor amb la col·laboració de persones i entitats diverses ha tengut lloc aquest dimecres de matí. A la roda de premsa hi han assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver; la delegada de s'Illot, Antònia Llodrà; el delegat de Festes, Mateu Marcé; i la delegada de Fires, Júlia Acosta.

El pregó anirà enguany a càrrec de Miquel Riera i Huguet “s’Inquero”, dijous dia 8 d’agost a les 21 h a la ronda del Matí, seguit del concert de la Banda Municipal de Música de Manacor.

Durant la seva intervenció, el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha destacat la importància de mantenir vives les tradicions locals i ha expressat la seva gratitud a tots els col·laboradors i participants que fan possibles aquestes festes any rere any. "Les Festes de s'Illot són un moment especial del nostre estiu, i són un punt de trobada per als s’illoters, les persones que hi estiuegen i també els turistes», ha afirmat.

Per la seva banda, la delegada de s'Illot, Antònia Llodrà, ha subratllat l'esforç conjunt de l'Ajuntament i les entitats locals per oferir un programa divers i atractiu. "Hem fet feina amb molta d’il·lusió per garantir que tots els s’illoters i visitants puguin passar gust al llarg d’aquests dies", ha comentat Llodrà, que ha remarcat l’esforç per incloure diverses activitats orientades als infants i a les famílies, donada l’època de l’any.

Júlia Acosta, delegada de Fires, ha animat tothom a visitar la Fira Nocturna de s'Illot, que enguany tendrà lloc en dissabte dia 17 d’agost. «Serà una fira cuidada, en un escenari únic i en dissabte, donant resposta a diverses peticions en aquest sentit», ha explicat.

El pregó anirà enguany a càrrec de Miquel Riera i Huguet “s’Inquero”, dijous dia 8 d’agost a les 21 h a la ronda del Matí, seguit del concert de la Banda Municipal de Música de Manacor. Una de les novetats d’enguany serà la Nit d’Havaneres i rom cremat amb el grup Arpellots Havaneres Band, diumenge dia 11 d’agost a la plaça del Mollet. L'Ajuntament de Manacor convida a tothom a gaudir de les Festes de s'Illot 2024, un esdeveniment que, sense dubte, enriquirà l'oferta cultural i lúdica del municipi durant aquests dies d'estiu.

Festes de s'Illot 2024

Del 8 al 18 d’agost de 2024

Dijous 8 d’agost

- 20:00 h: Donam el sus a les festes. Cercavila amb la Banda de tambors i cornetes de La Salle. Lloc: pl. del Llop. Hi col·labora: Apartaments Arcos Playa.

- 21:00 h: Pregó a càrrec de Miquel Riera I Huguet “s’Inquero”. A continuació, concert de la Banda Municipal de Música de Manacor. Lloc: rda. del Matí.

Divendres 9 d’agost

- 18:30 h - 22:30 h: Horabaixa Infantil (7 a 14 anys) amb bou mecànic, acròbates de circ, actuació DJ, taller de còctels d’infants i joves, i “Festa Neo”. Lloc: pl. del Llop.

- 19:30 h: Conferència a càrrec de Caterina Valriu sobre "Les dones a les llegendes sobre ràtzies de pirates: entre la por i el coratge". Ho organitza: Escola Municipal de Mallorquí. Lloc: rda. del Matí.

- 20:30 h: Ball en línia i saló amb música i animació de Jaume i Aina, Pep i Paqui. Lloc: Camí de la Mar (rotonda de davant el pont).

Dissabte 10 d’agost

- 10:00 h: Taller de pescadors infantils. Hi col·labora: Miquel s’Inquero i Supermercat Suma “JP”. Lloc: Centre Sociocultural (c/ de la Vauma).

-17:00 h: Horabauxa. Ho organitza: Associació d’Amics Silloters. Lloc: pl. del Mollet.

Diumenge 11 d’agost

- 08:00 h: Trobada de pescadors infantils. Hi col·labora: Miquel s’Inquero i Nàutica i Pesca Sansó. Lloc: davant la Delegació de s’Illot.

- 21:00 h: Nit d’Havaneres i rom cremat amb el grup Arpellots Havaneres Band. Lloc: pl. del Mollet.

Dilluns 12 d’agost

- 10:00 h: Tallers de llanternes. Hi col·labora: CA N’ESTELA FRUITS S’ILLOT. Lloc: av. dels Pins.

- 19:00 h: Trofeu Festes Patronals de Judo. Ho organitza: Club Renshinkan. Lloc: pl. del Mollet.

- 20:00 h: Concert de la Jove Orquestra de Llevant i Pla de Mallorca, director: Xavier Juan. Lloc: església.

- 21:30 h: Processó de llanternes amb acompanyament dels xeremiers. Lloc: des del pont del riuet fins a la pl. del Mollet.

Dimarts 13 d’agost

- 10:00 h: Activitats del Consell de Mallorca (psicomotricitat: jocs de construcció gegants, jocs de psicomotricitat, circuit de psicomotricitat, piscina de bolles, dibuixos i pinta cares). Lloc: pl. del Llop.

- 17:00 h: Olimpíades Silloteres. Ho organitza: Club Atletisme Manacor. Lloc: platja.

- 21:00 h: Gambada sillotera amb Trumpet TheLujo. Lloc: av. dels Pins. Venda de tiquets fins el 13 d’agost a les 14:00 h a la Delegació de s’Illot i a l’Oficina de Turisme de s’Illot. Hi col·labora: Hiper Centro. Etc. etc.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


7
1
Toni
Es manacorins que foren els iniciadors de les urbanizacions de S'illot no venen a embrutar ni massificar res sino a disfrutar de els que feren ells o el seus avanpassats un poc mes de respecte en els iniciadors d'aquesta colonia
ExPSOE
Sin Artur y Nuria todo mejor.
José
La depiladora la gran traidora a s'Illot. Persona non grata.
Juana
Las fiestas no hacen más que molestar a los que trabajan, son para los veraneantes de fuera, no para los que trabajamos y vivimos aquí todo el año.
Pep
Tot això es per els manacorins que vene a s'estiu juliol i agost a embrutar, massificar i fer nosa.
Rafel
No tenen vergonya, cap d'aquests 4 vividors tenen res que veure amb els que vivim a s'Illot tot l'any. I els d'AIPC uns traidors a la població sillotera.
Miguel Serra
Y donde esta antonio del SYS??? Como lo ningunean tanto, que es el que les dio los votos a las dos de la colonia del carmen!!!!!!