Les dues exposicions podran ser visitades fins el 4 de novembre.
El dissabte 14 de setembre, a les 19 hores, s’inauguraran simultàniament a s’Agrícola Manacor les exposicions de les pintores Catalina Bauzà i Sarah Rogers
SARAH ROGERS. Sarah Rogers és una pintora irlandesa que ha realitzat exposicions a Dublín, Londres i Canadà i que ara ens presenta a s’Agrícola aquesta mostra de paisatges urbans de Mallorca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/09/2024 - 22:28:00
CATALINA BAUZÀ. Catalina Bauzà Riera és una artista manacorina que és professora de Fonaments del Gravat i d’Obra Gràfica i Noves Tecnologies a Belles Arts, Adema-UiB.

EXPOSICIONS DE CATALINA BAUZÀ I SARAH ROGERS A S’AGRÍCOLA MANACOR. El proper dissabte dia 14 de setembre, a les 19 hores, s’inauguraran simultàniament a s’Agrícola les exposicions de les pintores Catalina Bauzà al saló d’actes del primer pis i Sarah Rogers a la planta baixa.

CATALINA BAUZÀ. Catalina Bauzà Riera és una artista manacorina que és professora de Fonaments del Gravat i d’Obra Gràfica i Noves Tecnologies a Belles Arts, Adema-UiB. Bauzà proposa una pràctica artística des del dibuix i el modelatge digital. La seva investigació s’enfoca en els processos i confluències entre la gràfica digital i les tècniques calcogràfiques, així com en l’ús de nous materials de suport per a l’acte gràfic i l’estampa. Conceptualment segueix explorant d’on provenen les imatges, quines són les trames invisibles que s’inscriuen en la ment-cor de l’artista i com s’expressen per capes com a espais còsmics.

Bauzà proposa una pràctica artística des del dibuix i el modelatge digital. La seva investigació s’enfoca en els processos i confluències entre la gràfica digital i les tècniques calcogràfiques

Dins les seves composicions i geometries hi trobam línies, traços, eixos, punts, interseccions, cercles, portes, cels, terres, esteles, plans, vistes, anivellacions, enquadraments, trajectes, fugues,... formes de l’univers que segueixen creant enllaços de precisió amb allò latent, íntim i essencial. Sempre multidisciplinar, ha experimentat amb diferents llenguatges de les arts plàstiques i el disseny. Des del 2017 col·labora en el context de Naturaesart, projecte col·lectiu amb el propòsit de fomentar, facilitar i transmetre els significats i valors de la Natura des de les Arts internes en clau local.

SARAH ROGERS. Sarah Rogers és una pintora irlandesa que ha realitzat exposicions a Dublín, Londres i Canadà i que ara ens presenta a s’Agrícola aquesta mostra de paisatges urbans de Mallorca. Sarah és una artista enamorada de Mallorca i dels seus pobles. Quan ha viscut aquí ha descobert el contrast entre la llum i l’obscuritat i ho ha plasmat en la pintura. Darrerament té una gran curiositat per trobar maneres de representar el món tridimensional dins el pla bidimensional.

Les dues exposicions podran ser visitades fins el 4 de novembre. Informa la Asociación Cultural S'Agrícola, sus diferentes directivos y colaboradores/as. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado