https://www.youtube.com/watch?v=Us8A0Sk_gZI
Les lletres de grups musicals manacorins seran les protagonistes de la nova edició de les Polseres Literàries, els fragments de cançons més votats es donaran a conèixer dia 4 d’octubre
Entre el 16 i el 20 de setembre, els perfils del CAT Servei Lingüístic publicarà diferents propostes de frases, i del 23 al 29 de setembre es podran votar les que més agradin mitjançant un formulari.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/09/2024 - 16:18:46
És per lluir-la’, amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua catalana mitjançant la creació de polseres amb texts que formen part del patrimoni lingüístic i literari de Manacor.

Les lletres de grups musicals manacorins seran les protagonistes de la nova edició de les Polseres Literàries. El Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor impulsa una nova campanya de foment d’ús de la llengua catalana. El Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor prepara una nova edició de la campanya Polseres Literàries. Aquesta segona campanya s’enfoca en el patrimoni musical del nostre municipi, amb l’objectiu d’incidir especialment en el jovent.

La campanya de Polseres Literàries va néixer l’any 2021 amb el lema ‘És per lluir-la’, amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua catalana mitjançant la creació de polseres amb texts que formen part del patrimoni lingüístic i literari de Manacor. En aquella ocasió se seleccionaren fragments de textos d’Alícia Olivares, Antoni Gomila, Antoni Riera, Emmi Finozzi, Jorra Santiago, Maria Antònia Oliver, Maria Magdalena Gelabert, Maribel Servera, Rita Shely i Tomeu Matamalas. La iniciativa va comptar amb una molt bona acollida. Aquest en fou el vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=Us8A0Sk_gZI

Alícia Olivares, Antoni Gomila, Antoni Riera, Emmi Finozzi, Jorra Santiago, Maria Antònia Oliver, Maria Magdalena Gelabert, Maribel Servera, Rita Shely i Tomeu Matamalas.

Amb aquesta segona edició, el Servei Lingüístic té previst elaborar deu models diferents de polsera amb una frase d’un grup musical manacorí i per fer-ho proposa la participació de la gent a través de les xarxes socials. Entre el 16 i el 20 de setembre, els perfils del CAT Servei Lingüístic publicarà diferents propostes de frases, i del 23 al 29 de setembre es podran votar les que més agradin mitjançant un formulari. Els fragments de cançons més votats es donaran a conèixer dia 4 d’octubre i aquests seran els texts que el Servei Lingüístic imprimirà a les noves polseres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Pau
Per l'amor de Deu, no tenen res millor a on gastar els diners?
Josep
No s'aturen de fer beneitures i tudar doblers. 🤦🏻