D’aquesta manera, les visites taller estan adaptades a la LOMLOE
Un any més, el Museu del Calçat i la Indústria d’Inca ha posat en marxa un nou programa educatiu que recull un ampli ventall d’activitats entorn del món del calçat, indústria de Mallorca
Inca inclou activitats per a tots els cursos d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i també per a Formació Professional. De fet, enguany s’han incorporat tres nous tallers, un per Primària i dos per Secundària.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/09/2024 - 06:23:00
Així mateix, atès que totes les activitats s’han plantejat des d’una perspectiva integral, són accessibles per a persones amb diversitat funcional o alumnes amb necessitats especials.

El Museu del Calçat i la Indústria d’Inca amplia el seu programa educatiu. Un any més, el Museu del Calçat i la Indústria d’Inca ha posat en marxa un nou programa educatiu que recull un ampli ventall d’activitats entorn del món del calçat i de la indústria de Mallorca. La finalitat és oferir als centres educatius un nou recurs que els permeti treballar de manera lúdica, interdisciplinària i directa les noves competències i sabers.

«L’educació és un dels eixos fonamentals de Museu i, ara més que mai, consideram que cal situar els museus com a espais d’aprenentatge actiu. A més, el nostre Museu és un espai comunitari, per tant volem impulsar així les relacions i els vincles amb els membres de la comunitat educativa», destaca el regidor del Museu, Andreu Caballero.

A més, el nostre Museu és un espai comunitari, per tant volem impulsar així les relacions i els vincles amb els membres de la comunitat educativa», destaca el regidor del Museu, Andreu Caballero.

Així doncs, el programa educatiu del Museu del Calçat i la Indústria d’Inca inclou activitats per a tots els cursos d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i també per a Formació Professional. De fet, enguany s’han incorporat tres nous tallers, un per Primària i dos per Secundària.

D’aquesta manera, les visites taller estan adaptades a la LOMLOE, a totes les etapes educatives i a les diverses necessitats de l’alumnat. Així mateix, atès que totes les activitats s’han plantejat des d’una perspectiva integral, són accessibles per a persones amb diversitat funcional o alumnes amb necessitats especials.

El programa educatiu del Museu del Calçat i la Indústria d’Inca es pot consultar aquí: https://museu.incaciutat.com/programa-educatiu/ A través d’aquesta plana web també es poden reservar totes les activitats.

De forma paral·lela, l’Ajuntament d’Inca manté l’exitosa col·laboració amb Esment Guies Inca, amb els quals continuaran realitzat el programa de visites guiades del museu, tots els dimecres i divendres.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado