També realitza promocions inmobiliaries i inverteix en el sector farmaceutic.
Manacor: El proper Dimecres de l'Obra a Can Lliro, l'empresari i ex-polític Joan Lladó, parlarà sobre Turisme i Política: Una nova alternativa, serà a les 20.00 hores
Actualment administra 8 societats que conformen el grup "Anirà Bé" que es dedica esencialment al sector hoteler i compte amb 11 establiments amb 693 places.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/10/2024 - 08:45:00
És diplomat en realització audiovisual, també va cursar estudis d'Historia de l'Art a la UIB i ADE a la UOC. Dins la política fou president d'Esquerra Republicana a les illes Balears del 2003 al 2011

El proper Dimecres de l'Obra a Can Lliro, l'empresari i ex-polític Joan Lladó, parlarà sobre Turisme i Política: Una nova alternativa. Informació: Joan Lladó serà el segon conferenciant de la nova temporada del Dimecres de l'Obra a Can Lliro que organitza l'Obra Cultural Balear de Manacor. L'acte serà a les 20.00 hores.

En aquesta ocasió, la temàtica serà la política i el turisme i quina alternativa es pot trobar per fer que aquest sector sigui productiu i beneficiós per a la Comunitat Balear, però defugint de saturacions i malbaratament dels recursos naturals de les Illes, aconseguint així un turisme sostenible. Joan Lladó Binimelis va néixer l'any 1978. Actualment és empresari, però anteriorment va experimentar en altres sectors.

President del partit a Mallorca del 2011 al 2015. Ha estat Conseller d'Interior del Consell de Mallorca i Secretari de Vertebració dels Països Catalans a l'Executiva nacional d'Esquerra.

És diplomat en realització audiovisual, també va cursar estudis d'Historia de l'Art a la UIB i ADE a la UOC. Dins la política fou president d'Esquerra Republicana a les illes Balears del 2003 al 2011 i President del partit a Mallorca del 2011 al 2015. Ha estat Conseller d'Interior del Consell de Mallorca i Secretari de Vertebració dels Països Catalans a l'Executiva nacional d'Esquerra.

Del 2015 al 2024 s'ha dedicat al món de la empresa. Actualment administra 8 societats que conformen el grup "Anirà Bé" que es dedica esencialment al sector hoteler i compte amb 11 establiments amb 693 places. El grup també realitza petites promocions inmobiliaries i inverteix en el sector farmaceutic.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado