E-mail: [email protected] o Whatsapp: 690 724 823
L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar presenta el cicle de conferències: "Un mes, una obra" realitzades per Lucia Mestre, Historiadora de l'Art, especialista en pintura
Lucia Mestre ha viscut 20 anys a París, on ha treballat en el mercat de l'art i, els darrers anys, en el departament de Pintura Antiga de la casa de subhastes internacional Sotheby's.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/10/2024 - 09:01:00
Cicle de conferències "Un mes, una obra" a càrrec de Lucia Mestre, historiadora de l'art. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar presenta el cicle de conferències: "Un mes, una obra"

Cicle de conferències "Un mes, una obra" a càrrec de Lucia Mestre, historiadora de l'art. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar presenta el cicle de conferències: "Un mes, una obra" realitzades per Lucia Mestre, Historiadora de l'Art, especialista en pintura. Lucia Mestre ha viscut 20 anys a París, on ha treballat en el mercat de l'art i, els darrers anys, en el departament de Pintura Antiga de la casa de subhastes internacional Sotheby's.

La idea d'aquest cicle de conferències és endinsar-nos durant una hora en una obra mítica de la Història de l'Art. Descobrir per alguns, i redescobrir per altres, obres fars de la Història de la Pintura: des dels «Primitius flamencs» fins a Banksy o Miquel Barceló.

La idea d'aquest cicle de conferències és endinsar-nos durant una hora en una obra mítica de la Història de l'Art. Descobrir per alguns, i redescobrir per altres, obres fars de la Història de la Pintura

Dijous 10 d'octubre

El Matrimoni Arnolfini.

Art i societat.

A les 19 h.

Espai 36, a la Sala Principal

Dijous 14 de novembre

Judith i Holofernes de

Artemisia Gentileschi, una pintura visceral.

A les 19 h.

Espai 36, a la Sala Principal

Dijous 12 de desembre

Banksy, la llibertat del carrer.

A les 19 h.

Espai 36, a la Sala Principal. Inscripcions de 8:00 a 14:00 h a l'Espai 36, Delegació Sa Coma, Delegació de Son Carrió o per telèfon al 971569003.

E-mail: [email protected] o Whatsapp: 690 724 823

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado