Sebastià Massanet i en categoria femenina Cati Bordoy.
Els carrers de Manacor i els seus voltants van ser l'escenari aquest diumenge de l'esdeveniment esportiu #ProjecteEnMarxa, una iniciativa organitzada per Projecte Home
El matí dedicat a l'esport també va servir per a donar a conèixer l'activitat de Projecte Home tant en tot l'arxipèlag Balear com a Manacor on l'entitat és present des de 2019 i ja en 2020
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/10/2024 - 03:59:00
El matí es va dividir en dues propostes esportives. La primera va consistir en dues carreres una de 3,5 km i l’altra de 10 km que ha partit des dels carrers de Manacor per a realitzar un recorregut urbà

Els carrers de Manacor i els seus voltants van ser l'escenari aquest diumenge de l'esdeveniment esportiu #ProjecteEnMarxa, una iniciativa organitzada per Projecte Home Balears amb l'objectiu de recaptar fons per a finançar l'activitat de la fundació, per a promoure un estil de vida saludable i sensibilitzar a la societat en l'àmbit de les addiccions.

El matí es va dividir en dues propostes esportives. La primera va consistir en dues carreres una de 3,5 km i l’altra de 10 km que ha partit des dels carrers de Manacor per a realitzar un recorregut urbà que els participants en la carrera llarga han realitzat tres vegades

En la carrera de 3,5 quilòmetres, el guanyador en categoria masculina va ser Martí Ferriol i en categoria femenina Margalida Ballester.

L'altra iniciativa de caràcter més familiar va consistir en una caminada solidària de 3,5 quilòmetres que va arrencar poc després de les carreres. La caminada es va iniciar també des del mateix punt i va prosseguir pels carrers que envolten el recorregut urbà.

Abans del migdia es va fer lliurament dels trofeus als guanyadors i guanyadores. En la carrera de 3,5 quilòmetres, el guanyador en categoria masculina va ser Martí Ferriol i en categoria femenina Margalida Ballester. En la distància de 10 kilòmetres en categoria masculina es va emportar el triomf Sebastià Massanet i en categoria femenina Cati Bordoy.

El matí dedicat a l'esport també va servir per a donar a conèixer l'activitat de Projecte Home tant en tot l'arxipèlag Balear com a Manacor on l'entitat és present des de 2019 i ja en 2020, les instal·lacions van passar a ser Centre de Tractament Integral de Manacor, en l'actualitat són 135 les persones usuàries, tant de la ciutat com de la comarca de Llevant.

Aquest esdeveniment va ser possible gràcies als patrocinadors Connecta Balear, Melchor Mascaró i el restaurant "El Cruce", així com als col·laboradors principals Hotel Platja Mondragó, Pedro Resta Construccions i el suport de l'Ajuntament de Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado