Inca presenta la camiseta de la XLIII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana
L’Ajuntament d’Inca ha presentat la camiseta distintiva que portaran els marxaires de la capital del Raiguer que participaran el pròxim 8 de setembre en la XLII Pujada a Lluc a Peu
Les inscripcions per a la XLIII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana es podran realitzar a l’Ajuntament d’Inca a partir del 28 d’agost i fins al 4 de setembre en horari de 9.30 a 13 hores, amb el DNI.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/08/2024 - 02:27:00
Raiguer que participaran el pròxim 8 de setembre en la XLII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana. Així doncs, els inquers i inqueres portaran enguany una camiseta commemorativa del 50 aniversari de la fundació Joan XXIII.

Inca presenta la camiseta de la XLIII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana, que commemora el 50 aniversari de Joan XXIII. L’Ajuntament d’Inca ha presentat avui la camiseta distintiva que portaran els marxaires de la capital del Raiguer que participaran el pròxim 8 de setembre en la XLII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana. Així doncs, els inquers i inqueres portaran enguany una camiseta commemorativa del 50 aniversari de la fundació Joan XXIII.

L’acte de presentació de la camiseta distintiva dels participants inquers de la tradicional marxa s’ha celebrat avui en la plaça Espanya i ha comptat amb la participació del batle d’Inca, Virgilio Moreno; el president de l'Associació d'Antics Blavets, Llorenç Gelavert; el gerent del Patronat Joan XXIII, Pedró Lladó; i un representant de l'empresa Quely, entre d'altres.

En el moment de la inscripció, s’entregaran els tiquets per utilitzar el servei de transport regular i a tots els empadronats a la ciutat se’ls entregarà la camiseta i una llum de seguretat.

«Enguany hem volgut retre un petit homenatge a Joan XXIII, coincidint amb aquesta fita tan assenyalada. Durant aquests 50 anys l’entitat inquera ha dut a terme una tasca imprescindible a la nostra ciutat, contribuint a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies durant totes les etapes de la vida. D’altra banda, un any més, gràcies a Quely per la seva col·laboració», assenyala el batle Moreno.

Les inscripcions per a la XLIII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana es podran realitzar a l’Ajuntament d’Inca a partir del 28 d’agost i fins al 4 de setembre en horari de 9.30 a 13 hores, amb el DNI. En el moment de la inscripció, s’entregaran els tiquets per utilitzar el servei de transport regular i a tots els empadronats a la ciutat se’ls entregarà la camiseta i una llum de seguretat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado