FEBHATUR
FEBHATUR ACORDA AMB EL BATLE DE POLLENÇA, MARTÍ MARCH, PRESENTAR UNA ESMENA AL DECRET DE SIMPLIFICACIÓ ADMINISTRATIVA “PER MANTENIR LA LEGALITAT DE LES LLICÈNCIES TURÍSTIQUES”
FEBHATUR s’ha reunit amb el Batle de Pollença, Martí March per tractar de la problemàtica sorgida arran del Decret de simplificació administrativa
febhatur 01/07/2024 - 16:15:33

FEBHATUR ACORDA AMB EL BATLE DE POLLENÇA, MARTÍ MARCH,  PRESENTAR UNA ESMENA AL DECRET DE SIMPLIFICACIÓ ADMINISTRATIVA “PER MANTENIR LA LEGALITAT DE LES LLICÈNCIES TURÍSTIQUES” 


FEBHATUR s’ha reunit amb el Batle de Pollença, Martí March per tractar de la problemàtica sorgida arran del Decret de simplificació administrativa que afecta especialment a moltes llicències de lloguer turístic a Pollença, Alcúdia i Santanyí.  

En aquest sentit, tant el Batle com el president de la Federació, Miquel Cifre, s’han mostrat convençuts de que “ara que ja està aprovada aquesta amnistia, necessitam solucionar un problema que no hi hauria de ser. No podem desvestir un sant, per vestirne un altre” ha explicat Cifre.  

Per la seva banda, March, ha expressat “la necessitat de garantir la seguretat jurídia d’una activitat tan arraigada a Pollença i entenem que no es pot llevar una llicència totalment legal per arreglar una il·legalitat. S’han de poder legalitzar els habitatges sense renunciar a la llicència turística legalment concedida”.  

Tant la Batlia com la Federació s’han compromès a treballar de manera conjunta per  solucionar aquest error del decret llei. 

La Federació obre així una ronda de contactes amb els municipis més afectats per aquesta mesura com són Alcúdia i Santanyí.


Reciente
Visto
Comentado