CONVOCATÒRIA
Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple
Diumenge, 14 de juliol 2024,Hora: 11:30 h .Lloc: Pinar de la Platja des Port, Colònia de Sant Jordi.
abdem.es 10/07/2024 - 13:57:08

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Dia: diumenge, 14 de juliol 2024

Hora: 11:30 h

Lloc: Pinar de la Platja des Port, Colònia de Sant Jordi.

La Molt Honorable Presidenta del Govern Marga Prohens, l’Honorable Senyor President del Consell de Mallorca Llorenç Galmés, l’Excm. Sr. Batle de Ses Salines Joan Rodríguez, la Sra. Presidenta de l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM), Isabel Gayà i altres càrrecs polítics duran a terme la presentació del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” el proper diumenge, 14 de juliol, a les 11:30h a al Pinar de la Platja des Port de la Colònia de Sant Jordi, Ses Salines.

El “Mulla’t per l’EM” tindrà lloc el proper diumenge, 14 de juliol a 37 municipis de tota Mallorca i a on es podrà nedar per l’Esclerosi Múltiple. Un total de 80 persones voluntàries ajudaran a desenvolupar el projecte.

Aquesta campanya es porta a terme amb els següents objectius:

- Sensibilitzar i informar a la societat sobre una malaltia incurable que avui en dia afecta a

1.100 persones només a la nostra comunitat i que suposa el principal motiu de discapacitat entre adults joves i el segon en consequències neurològiques.

- Reivindicar la importància d'un diagnòstic precoç per l'esclerosi múltiple. La detecció prematura d'aquesta malaltia és fonamental, ja que començar el tractament en els primers sis mesos des dels primers símptomes pot canviar radicalment el pronòstic i millorar la qualitat de vida dels pacients. És important poder accedir sense esperes a les consultes de neurologia i als serveis de rehabilitació, ja que a l’esclerosi múltiple el temps és or. Cada dia que passa sense un diagnòstic i tractament adequat pot condicionar la vida d'una persona per sempre.

 

Reciente
Visto
Comentado