CCOO
La Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO, ha presentat a davant la Fiscalia de les Illes Balears, una denúncia.
En relació a les retribucions extraordinàries que ha percebut el Cap de Policia de l’Ajuntament d’Artà.
ib.ccoo.es 29/07/2024 - 16:15:26

La Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO, ha presentat a davant la Fiscalia de les Illes Balears, una denúncia en relació a les retribucions extraordinàries que ha percebut el Cap de Policia de l’Ajuntament d’Artà

Els fets que se denuncien, tenen que veure amb les retribucions de caràcter extraordinari que rep el Cap de Policia Local de l’Ajuntament d’Artà, des de l’any 2016 fins a la data, retribucions podrien ser considerades injustificables, abusives i absents de qualsevol cobertura legal, tractant-se evidentment, de diners públics.

Han estat múltiples i reiterats els escrits que s’han presentat davant l’Ajuntament d’Artà, sol·licitant informació i justificació al respecte i sempre se’ns ha ignorat.

En el període que va des de l’any 2016 fins a l’any 2022, segons els nostres càlculs i amb la informació que disposem del mateix ajuntament, sobrepassen els 110.000€. Com a dada destaquem a l’any 2017 les retribucions del Cap de Policia Local eren de 45.098,04€ i a l’any 2023 varen passar a ser de 94.492,16€.

Aquests fets van ser comunicats per registre a l’Ajuntament d’Artà el passat dia 6 de maig i no hem obtingut cap resposta.

Finalment, l’absència de justificació ens fa pensar i sospitar que pot existir un malbaratament de diners públics per part d’aquesta Corporació. Per tant, des de CCOO entenem que aquesta situació, l’hauria d’haver gestionat l’Oficina Anticorrupció de les Illes Balears però com que l’actual Govern autonòmic, va decidir eliminar aquesta institució, només ens ha quedat l’opció de comunicar-ho a davant la Fiscalia de les Illes Balears.

 

Reciente
Visto
Comentado