DAVANT EL MASCLISME: JUNTES, FORTES I ORGANITZADES.
Manacor: Condemnam enèrgicament l’agressió sexual comesa pel president de la Federació Espanyola de Futbol Luís Rubiales a la jugadora de la selecció Jennifer Hermoso
Així mateix, instam l’Ajuntament de Manacor i la regidoria d’Esports a emprendre accions per tal d’assegurar que qui està al capdavant dels clubs esportius del nostre municipi, i a més
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/08/2023 - 04:16:00
Lluny d’assumir responsabilitats el que ha fet ha estat culpabilitzar la jugadora tal com fan tots els maltractadors a més de ridiculitzar el feminisme, deixant clara la seva postura ideològica masclista.

DAVANT EL MASCLISME: JUNTES, FORTES I ORGANITZADES. Des del Col·lectiu de Dones de Llevant i Assemblea Antipatriarcal de Manacor condemnam enèrgicament l’agressió sexual comesa pel president de la Federació Espanyola de Futbol Luís Rubiales a la jugadora de la selecció espanyola Jennifer Hermoso així com totes i cada una de les paraules posteriors que ha pronunciat en els seus discursos d'atac, de “disculpa” i de justificació al llarg d’aquests dies.

Lluny d’assumir responsabilitats el que ha fet ha estat culpabilitzar la jugadora tal com fan tots els maltractadors a més de ridiculitzar el feminisme, deixant clara la seva postura ideològica masclista. També volem mostrar tot el nostre suport als comunicats d'Hermoso i FutPro i als diferents missatges de suport i sororitat que han emès les jugadores de la selecció estatal els darrers dies. Estam rabioses i consideram que és necessari posar fi a tota la corrupció i els tractes desiguals i agressius contra dones, també en el món esportiu.

Finalment, i amb relació al discurs d'enaltiment de la figura de Rubiales que ha fet l’entrenador del primer equip masculí del CE Manacor, Pep Barceló, en l’assemblea de la Federació Espanyola de Futbol

Finalment, i amb relació al discurs d'enaltiment de la figura de Rubiales que ha fet l’entrenador del primer equip masculí del CE Manacor, Pep Barceló, en l’assemblea de la Federació Espanyola de Futbol que va tenir lloc dia 25 d’agost, rebutjam les seves paraules i demanam al club de futbol manacorí i a la Federació Balear de Futbol que prenguin mesures i depurin responsabilitats davant la manca de reconeixement per part de Barceló de l’agressió sexual comesa per Rubiales a la jugadora Jennifer Hermoso.

Així mateix, instam l’Ajuntament de Manacor i la regidoria d’Esports a emprendre accions per tal d’assegurar que qui està al capdavant dels clubs esportius del nostre municipi, i a més, rep diners públics té clars i aplica els principis d’igualtat. #SHAACABAT. Manacor 26 d’agost de 2023.

NOTA AL DORSO: El Club Deportivo Manacor ha emitido un comunicado oficial para dejar muy claro y sin reservas "su absuluto rechazo al comportamiento inaceptable del presidente de la Federación Española de Fútbol Luis Rubiales, por las actitudes y los comentarios que ha hecho y realizado. Se ha menospreciado la dignidad de las mujeres. El CD Manacor quiere manifestarse a favor Jennifer Hermoso sin ninguna reserva. Las campeonas del mundo son referencia para las futuras generaciones". 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


6
1
GUIEM
una besade = agressió masclistes,me parto ! ses feminazis esteis fetas pols !
Maria
El Manacor hauria de destituir en Pep Barceló després de les declaracions fetes donant suport a n'en Rubiales. No es pot tenir un entrenador justificant agressions masclistes
MARIA
Cuando los de izquierdas sacan a los violadores de las carceles no decis nada y por un beso en un estado de euforia montais todo este tinglado,menuda panda de hipócritas que sois,el feminismo del siglo 21 que predicais y quereis inponer los de izquierdad se ha convertido en un cancer y ruina para la sociedad !
West
A mi un encargado de la sam me llamo varias veces maricon y nadie hizo nada
Una manacorina
Com es que es colectius no es posen al costat i fent manifestacions amb les dones immigrants perquè també estan sent sotmeses al masclisme?
Manuel Rosas Serra
Positivo El clamor debe ser "unánime" y sus resquicios. Hay conductas , comentarios y expresiones que no se pueden , ni deben tolerar