Ja el capvespre, a les 19 h a la mateixa plaça, es celebrarà una Masterclass
Inca celebra les festes de la barriada d'Es Blanquer la programació inclou la celebració de la 33a Trobada de Pintores i Pintors i quedaran les festes de So Na Monda i de Sant Francesc
"Amb les de la barriada d’Es Blanquer, seguim amb el programa de festes de barriada, que com és tradició celebram cada estiu amb la intenció i les ganes de fer poble i dinamitzar la ciutat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/09/2023 - 12:34:00
Divendres a les 19.30 hores, es dóna el sus a la programació especial amb una conferència sobre La Revetla d’Inca, a càrrec de Maria F. Alorda. A continuació, dissabte dematí, a partir de les 10.30 h a la Plaça

Inca celebra les festes de la barriada d'Es Blanquer. La programació inclou la celebració de la 33a Trobada de Pintores i Pintors d’Inca. El cap de setmana vinent se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera d’Es Blanquer. El batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Antoni Peña; i el president de l’associació de Veïns, Antoni Serra; juntament amb altres membres del consistori i la directiva han presentat el programa d’activitats.

"Amb les de la barriada d’Es Blanquer, seguim amb el programa de festes de barriada, que com és tradició celebram cada estiu amb la intenció i les ganes de fer poble i dinamitzar la ciutat. Després de la gran acollida que van tenir per part dels inquers i les inqueres les festes de barri de Crist Rei, Vies des Tren, Ca'n López i Fernández Cela, tenim molta il·lusió de continuar festejant aquestes i totes amb un programa que anima a grans i petits a ser activament part de les festes", declara Virgilio Moreno, batle d'Inca.

Així doncs, un any més, el plat fort de les festes de la barriada d’Es Blanquer és la Trobada de Pintores i Pintors d’Inca, que enguany celebra ja la seva 33 edició. Com marca la tradició, l’exposició

Així doncs, un any més, el plat fort de les festes de la barriada d’Es Blanquer és la Trobada de Pintores i Pintors d’Inca, que enguany celebra ja la seva 33 edició. Com marca la tradició, l’exposició de les obres es durà a terme durant les Fires d’Inca.

Divendres a les 19.30 hores, es dóna el sus a la programació especial amb una conferència sobre La Revetla d’Inca, a càrrec de Maria F. Alorda. A continuació, dissabte dematí, a partir de les 10.30 h a la Plaça del Blanquer, hi haurà la trobadeta infantil, activitats infantils i una bicicletada.

Ja el capvespre, a les 19 h a la mateixa plaça, es celebrarà una Masterclass a la fresca de ball urbà. A les 20 h, el Casal de Cultura serà l’escenari de la proposta del grup de Teatre Ballarugues “Són problemes? O no són problemes?”. També a partir de les 20 h a la Plaça del Blanquer, tendrà lloc el tradicional sopar a la fresca. A partir de les 21.30 h, la vetllada anirà acompanyada d’ambientació musical a càrrec de Barones i ball en línia.

Per acabar amb la trobada, diumenge 17 a les 13 hores el Claustre de Sant Domingo acollirà l’exposició de les obres de la Trobadeta Infantil 2023. Finalment, a les 20 h hi haurà la segona i darrera sessió de l’obra teatral dels Ballarugues.

Amb les d’Es Blanquer, Inca celebra les seves quintes festes de barriada d'aquesta temporada estiuenca. D'aquesta manera, quedaran les festes de So Na Monda i de Sant Francesc; que se celebraran consecutivament al llarg dels caps de setmana vinents. De totes elles, s'espera que l'èxit de participació sigui tan positiu com el de les passades, que han omplert els carrers i places de la ciutat d'inquers i inqueres de totes les edats.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado