Per altra banda, des de l'any 2008 és la coordinadora mèdica
El director gerent de l'Hospital de Manacor Ignasi Casas presenta el seu equip directiu, Cinta Escuder Capafons com a directora mèdica i Júlia Troya Casero com a directora infermera
Júlia Troya Casero és diplomada per la Universitat de les Illes Balears l'any 2000. Comença a treballar d'Infermera a l'Hospital de Manacor l'any 2001.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/11/2023 - 10:34:00
Cinta Escuder Capafons és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1992 i metge especialista COT des de 1998.

El director gerent de l'Hospital de Manacor, Ignasi Casas, presenta el seu equip directiu. Les noves incorporacions són Cinta Escuder Capafons com a directora mèdica i Júlia Troya Casero com a directora infermera.

Cinta Escuder Capafons és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1992 i metge especialista COT des de 1998. El mateix any comença a treballar a l'Hospital de Manacor al servei de Traumatologia i des de l'any 2007 és la cap de secció d'aquest. L'any 2021 és nomenada cap del servei. Per altra banda, des de l'any 2008 és la coordinadora mèdica de l'Àrea Quirúrgica.

A més han estat ratificats en el càrrec el director de gestió, Francesc Moranta Mulet i la sotsdirectora de gestió, Joana Maria Vidal Lladó.

Júlia Troya Casero és diplomada per la Universitat de les Illes Balears l'any 2000. Comença a treballar d'Infermera a l'Hospital de Manacor l'any 2001. Al llarg d'aquests anys ha format part de l'equip de quiròfan, esterilització, control d'infecció.

Des del 2011 ha estat la supervisora d'esterilització i control de la infecció fins al 2022 que és nomenada supervisora de l'Àrea Quirúrgica. A més han estat ratificats en el càrrec el director de gestió, Francesc Moranta Mulet i la sotsdirectora de gestió, Joana Maria Vidal Lladó.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado