19 de febrer, tindrà lloc a les 20h, al Teatre La Fornal
Albert Herranz Hammer conferència organitzada per la OCB Manacor sota el títol: "La cabellera de Posidó. La posidònia, pulmó mil•lenari de la Mediterrània" 19 de febrer a les 20h
Cal destacar el seu treball com a guionista en el documental "Andreu Muntaner i Darder: De fòssils i fotografies" i la sèrie documental "Memòria d'una guerra". La posidònia té un paper fonamental en la biodiversitat marina
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/02/2024 - 04:57:00
Albert Herranz recull el testimoni d'experts i investigadors i se submergeix en la història fascinant de la posidònia. En forma d'assaig és capaç d'explicar els diversos caires d'una planta

El proper dilluns, 19 de febrer, tindrà lloc a les 20h, al Teatre La Fornal de Manacor, la conferència organitzada per l'Obra Cultural Balear, sota el títol: "La cabellera de Posidó. La posidònia, pulmó mil•lenari de la Mediterrània" a càrrec d'Albert Herranz Hammer. El conferenciant és escriptor i guionista mallorquí. Ha impartit classes de català i castellà a la Fundació del Moviment Obrer Suec, a Estocolm.

Ha traduït grans obres de la literatura sueca i ha escrit diverses obres en català, suec i castellà de poesia, narrativa i teatre. Cal destacar el seu treball com a guionista en el documental "Andreu Muntaner i Darder: De fòssils i fotografies" i la sèrie documental "Memòria d'una guerra". La posidònia té un paper fonamental en la biodiversitat marina, de la qual l'espècie humana ha pogut fruir i alimentar-se.

Mediterrània" a càrrec d'Albert Herranz Hammer. El conferenciant és escriptor i guionista mallorquí. Ha impartit classes de català i castellà a la Fundació del Moviment Obrer Suec, a Estocolm.

Aquesta planta modela els paisatges de la costa, dona protecció i aliment a multitud d'espècies i és una gran aliada en la lluita contra el canvi climàtic gràcies a la seva gran capacitat d'absorció de diòxid de carboni. Les praderies de posidònia, talment un bosc submergit format durant segles que només viu a la Mediterrània, també són part de la cultura pels usos que li han donat els habitants de les dues ribes de la nostra mar.

Albert Herranz recull el testimoni d'experts i investigadors i se submergeix en la història fascinant de la posidònia. En forma d'assaig és capaç d'explicar els diversos caires d'una planta que pot ser considerada el pulmó mil·lenari de la Mediterrània.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado