L’obra d’Antoni Galmés estarà exposada fins dia 30 de juny.
El proper dissabte dia 25 de maig a les 19 hores s’inaugurarà a la planta de baix de s’Agrícola l’exposició d’inktobers de l’il·lustrador manacorí Antoni Galmés Martí
En aquesta exposició es veuran 40 il·lustracions a tinta i algun toc de color, fetes en el repte de l’Inktober, sempre amb la intenció de que cada una conti una petita història sense paraules.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/05/2024 - 03:19:00
L’origen del terme inktober està en la proposta en forma de repte que va fer l’il·lustrador nord americà Jake Parker als seus alumnes: fer un dibuix a tinta cada dia durant el mes d’octubre

EXPOSICIÓ D’IL·LUSTRACIONS D’ANTONI GALMÉS MARTÍ A S’AGRÍCOLA. El proper dissabte dia 25 de maig a les 19 hores s’inaugurarà a la planta de baix de s’Agrícola l’exposició d’inktobers de l’il·lustrador manacorí Antoni Galmés Martí.

Antoni Galmés és autor de còmics i àlbums il·lustrats. Després de dedicar-se a la il·lustració de storyboards per publicitat i cinema, el 2017 comença la seva trajectòria com a il·lustrador editorial. En quan al món del còmic treballa especialment pel mercat francès i belga amb editorials tan importants com Dupuis o Delcourt.

Antoni Galmés es va posar aquest repte sense èxit uns quants anys fins que el 2019 s’ho va proposar seriosament i en va sortir exitós.

L’origen del terme inktober està en la proposta en forma de repte que va fer l’il·lustrador nord americà Jake Parker als seus alumnes: fer un dibuix a tinta cada dia durant el mes d’octubre i penjar-lo a les xarxes amb el hashtag #inktober. L’objectiu era incentivar-los a dibuixar pel simple fet de practicar i mostrar en públic el resultat. Antoni Galmés es va posar aquest repte sense èxit uns quants anys fins que el 2019 s’ho va proposar seriosament i en va sortir exitós.

En aquesta exposició es veuran 40 il·lustracions a tinta i algun toc de color, fetes en el repte de l’Inktober, sempre amb la intenció de que cada una conti una petita història sense paraules. L’obra d’Antoni Galmés estarà exposada fins dia 30 de juny.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado