Millor local Rafael Rodriguez (Reis i Dames)
Núria Cerdà Campiona del circuit escolar Reis i Dames de Llevant al Mercat d'Artà: Luis Abadia campió amb 6'5 punts fires i festes de primavera a Manacor
El gran campió amb 6'5 punts va ser el jugador del club Sa Dragonera Luis Abadia seguit del jugador del Porreres Juan Miguel Jaume i tancant el podi el jugador del club Reis i Dames Pau Marín.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/06/2024 - 04:20:00
NÚRIA CERDÀ demostrant la gran progressió, molt aprop varen quedar JAUME DEL VALLE subcampió i MOHAMED SALEH HESSINA bronze. L'escola campiona va ser Es Canyar, seguida de Na caragol

NÚRIA CERDÀ CAMPIONA DEL CIRCUIT ESCOLAR REIS I DAMES 2023/2024 VA SER UNA GRAN FESTA DELS ESCACS AL MERCAT D'ARTÀ. Aquest diumenge es va disputar el darrer torneig del circuit Reis i Dames de llevant que va ser el de l'escola Sant Salvador i amb la participació de quasi 100 nins i nines de la comarca o socis del club. Un èxit de participació en aquest circuit, ja que hem arribat entre tots els tornejos amb la participació de 160 nins i nines de 30 escoles diferents.

S'arribava al darrer torneig amb les classificacions ben apretades, no estaven clars els campions i l'emoció estava servida. I després de l'entrega del torneig i treure el recompte es va poder confirmar que el circuit escolar tornava tenir una campiona fèmina després de Cristina Sureda a l'any 2016, la campiona ha estat NÚRIA CERDÀ demostrant la gran progressió, molt aprop varen quedar JAUME DEL VALLE subcampió i MOHAMED SALEH HESSINA bronze. L'escola campiona va ser Es Canyar, seguida de Na caragol i tercera S'Alzinar. Els premiats varen ser:

Millor fèmina Cristina Sureda (Reis i Dames). A l'entrega de premis va estar la regidora de l'ajuntament de Manacor Carme Gomila. Enhorabona als guanyadors i a tots els participants.

CLASSIFICACIÓ GENERAL

Campió NÚRIA CERDÀ (Es canyar) 343 punts

Subcampió JAUME DEL VALLE (Vialfas) 338 punts

Bronze MOHAMED SALEH HESSINA (S'Alzinar) 337 punts

Quart DÍDAC LÓPEZ (Sant Salvador) 336 punts

Cinquè UNAI IBAÑEZ (Molí d'en xema) 336 punts

CLASSIFICACIÓ SUB 16 / 14

Campió LEONARDO VIVANCO (IES Llorenç Garcies i Font)

Subcampió JOSEP ADROVER (IES Manacor)

Bronze JASPER TREPTOW (IES Capdepera)

CLASSIFICACIÓ SUB 12

Campió LAURENZ TREPTOW (S'Alzinar)

Subcampió SERGI SOLER (Sant Francesc)

Bronze PAU SANCHEZ (Jaume Vidal)

CLASSIFICACIÓ SUB 10

Campió JOAN POL BUTRON (Na caragol)

Subcampió DAVID RODRIGUEZ (Mestre Guiem Galmés)

Bronze JOAN CARILLA (Talaiot)

CLASSIFICACIÓ SUB 8

Campió ALBERT COLOMAR (Son Juny)

Subcampió GUIEM BOVER (La Salle)

Bronze LLUC DEL VALLE (Na caragol)

CLASSIFICACIÓ FÉMINA

Campiona LLUCIA GAYÀ (Es canyar)

Subcampiona NEUS CERDÀ (Es canyar)

Bronze AGUSTINA DENARDI (Na Penyal)

MILLORS ESCOLES

Campiona ES CANYAR

Subcampiona NA CARAGOL

Bronze S'ALZINAR

Es va entregar un obsequi i una medalla per tots els participants, els encarregats de fer l'entrega varen ser els monitors voluntaris del club que varen ajudar als arbitres durant el torneig. L'entrega dels premiats ens varen acompanyar la regidora de festes Isa Nieto, el regidor de promoció cultural Toni Bonet i el president del club Miquel Sureda. Després de l'entrega disfrutarem tots junts d'un refresc que varem preparar amb la col·laboració de les famílies.

Aquest circuit es pot realitzar gràcies als sponsors (Conecta Balear, Bar Mallorquí, Cafè pop, Sav, Contenidors Manacor, restaurant Es Taronger, Seguros Gomila i Perera Partner). Moltes gràcies a totes les escoles, les seves Apimas, els jugadors i les seves famílies. Agrair també la feina dels àrbitres , monitors i voluntaris (Manuel Queirolo, Miquel Sureda, Cristina Sureda, Maria Bonet, Ruben Ibañez, Rafa Rodriguez, Felipe Cáliz, Sara Alicia Veloz i Julian Nieto).

TORNEIG FIRES I FESTES DE PRIMAVERA 2024 LUIS ABADIA DE SA DRAGONERA CAMPIÓ. Ambient de festa el que es va viure aquest dissabte a Manacor amb la celebració del ja tradicional torneig d'escacs de les fires i festes de primavera. Quasi 100 jugadors de tot Mallorca i de totes les edats participaren al torneig de partides ràpides a ritme de 5+3 i 7 rondes. El gran campió amb 6'5 punts va ser el jugador del club Sa Dragonera Luis Abadia seguit del jugador del Porreres Juan Miguel Jaume i tancant el podi el jugador del club Reis i Dames Pau Marín.

Els premiats varen ser:

General

1. Luis Abadia (Sa Dragonera)

2. Juan Miguel Jaume (Porreres)

3. Pau Marín (Reis i Dames)

Sub 16

1. Julian Nieto (Reis i Dames)

2. Jeremi Scheidt (Megaescacs)

3. Sara Alicia Veloz (Reis i Dames)

Sub 14

1. Junhao Chen (Reis i Dames)

2. Yuheng Chen (San Cayetano)

3. Asier Cuevas (Megaescacs)

Sub 12

1. Lluc Marín (Reis i Dames)

2. Núria Cerdà (Reis i Dames)

3. Sergi Soler (Reis i Dames)

Sub 10

1. Unai Ibañez (Reis i Dames)

2. David Rodriguez (Reis i Dames)

3. Jorge Montosa (Reis i Dames)

Sub 8

1. Samuel Vargas (Reis i Dames)

2. Albert Colomar (Reis i Dames)

3. Guiem Bover (Reis i Dames)

Millor local Rafael Rodriguez (Reis i Dames)

Millor fèmina Cristina Sureda (Reis i Dames). A l'entrega de premis va estar la regidora de l'ajuntament de Manacor Carme Gomila. Enhorabona als guanyadors i a tots els participants.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado