5 de desembre del 2023 i ha acabat el 4 de juny de 2024.
El Centre de Formació de l'Ajuntament d'Inca ha celebrat un acte de cloenda per posar punt final al projecte SOIB Reactiva 2023, que ha durat sis mesos presidit pel batle Virgilio Moreno
De nou, les persones contractades han desenvolupat un treball essencial per a la nostra ciutat i han contribuït a dur a terme important millores per Inca.»
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/06/2024 - 09:44:00
En segon lloc, s'han contractat 30 persones en la línia 2, és a dir, persones a partir de 30 anys en situació d'atur de llarga durada. Entre els oficis que han desenvolupat al llarg d’aquests mesos

L'Ajuntament d'Inca celebra l'acte de cloenda del projecte SOIB Reactiva 2023. El Centre de Formació de l'Ajuntament d'Inca ha celebrat un acte de cloenda per posar punt final al projecte SOIB Reactiva 2023, que ha durat sis mesos. L’acte ha estat presidit pel batle d'Inca, Virgilio Moreno i per la regidora de Formació i Ocupació, Xisca Barceló.

El projecte de l’Ajuntament d’Inca, en el marc del programa SOIB Reactiva 2023, ha donat ocupació a 47 persones en diferents àrees municipals contractades en dues línies diferents, 4 d’aquestes persones ja han aconseguit la inserció laboral.

17 persones en la línia 1. És a dir, persones de 16 a 30 anys en situació d'atur i entre les professions d'auxiliars i oficials d’administració (4 pers.), informadors/es ambientals (5 pers.)

«Esperam que aquest projecte hagi suposat una oportunitat per a les persones beneficiàries i els permeti millorar considerablement la seva situació laboral. Sense cap dubte, aquest és l’objectiu principal d’aquesta iniciativa. De fet, un any més, els resultats han estat molt favorables i algunes persones ja han trobat feina durant aquests mesos», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva part, la regidora de Formació i Ocupació, Xisca Barceló, destaca que «any rere any apostam per desenvolupar aquest projecte i poder donar una nova oportunitat especialment als inquers i inqueres amb una situació d’atur de llarga durada. De nou, les persones contractades han desenvolupat un treball essencial per a la nostra ciutat i han contribuït a dur a terme important millores per Inca.»

En primer lloc, s'han contractat 17 persones en la línia 1. És a dir, persones de 16 a 30 anys en situació d'atur i entre les professions d'auxiliars i oficials d’administració (4 pers.), informadors/es ambientals (5 pers.), personal de neteja (2 pers.), peó de pintura (1 per.), peons de picapedrers (3 pers.), peó de jardineria (1 per.) i monitor de temps lliure (1 per.).

En segon lloc, s'han contractat 30 persones en la línia 2, és a dir, persones a partir de 30 anys en situació d'atur de llarga durada. Entre els oficis que han desenvolupat al llarg d’aquests mesos hi ha administratives (4 pers.), conserges (7 pers.), informadors/es ambientals (5 pers.) oficial de jardineria (1 per.), peons de picapedrer (3 pers.), oficials de picapedrer (2 pers.); i personal de neteja (8 pers.)

El projecte SOIB Reactiva 2023 de l’Ajuntament d’Inca va començar el 5 de desembre del 2023 i ha acabat el 4 de juny de 2024. Durant aquests sis mesos, les persones contractades han desenvolupat les seves feines en diferents àrees municipals com són: serveis, cultura, medi ambient, igualtat, educació, gestió tributària, policia i formació i ocupació. El projecte SOIB Reactiva 2023 ha rebut una subvenció de 512.325,93 €. Es tracta d'un programa promogut pel SOIB i que ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu Plus.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado