Cadet, la parella formada per n’Arnau Monzó i en Martí Gallardo.
Dojo Muratore Manacor i comarques: Campionat d’Espanya de Katas que es celebrava a Villaviciosa de Odón a la seu de la Federació Madrilenya de Judo
N’Inès Morell i na Marisé Jara quedaren 4es al Ju No Kata, a tan sols 4 punts de la medalla de plata. Al Kodokan Goshin Jutsu, la parella formada per na Joana Maria Puigserver i en Llorenç Gayà
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/07/2024 - 05:06:00
25 parelles. Ells obtingueren un 11è lloc. A la categoria júnior, en el Nague No Kata, en Josep Pérez i en Toni Pont van realitzar l’execució amb un error greu que els va llastrar fins a la darrera posició.

Campionat d’Espanya de Katas de Judo. El dia 29 de juny finalitzava la temporada de competicions millor pel club Dojo Muratore. Ho feia amb el Campionat d’Espanya de Katas que es celebrava a Villaviciosa de Odón a la seu de la Federació Madrilenya de Judo.

El club tenia una àmplia representació amb cinc parelles i el membre de la Comissió Nacional de Katas, Ponç Gelabert. Fou el Campionat amb més àmplia participació de la història de les Katas amb 358 participants. Es realitzava l’esdeveniment amb totes les edats, des d’Alevins fins a la categoria absoluta.

A la categoria absoluta la parella del Kime No Kata, Pep Lluís Gallardo i Joan Perelló, completaran la seva primera temporada, quedant amb un digne 9è lloc. A pocs punts de les medalles

Balears portava representació a totes les categories d’edat. El Dojo Muratore va classificar, a la categoria cadet, la parella formada per n’Arnau Monzó i en Martí Gallardo. Era la categoria amb majoria participació, amb un total de 25 parelles. Ells obtingueren un 11è lloc. A la categoria júnior, en el Nague No Kata, en Josep Pérez i en Toni Pont van realitzar l’execució amb un error greu que els va llastrar fins a la darrera posició.

A la categoria absoluta la parella del Kime No Kata, Pep Lluís Gallardo i Joan Perelló, completaran la seva primera temporada, quedant amb un digne 9è lloc. A pocs punts de les medalles, a una categoria molt ajustada. N’Inès Morell i na Marisé Jara quedaren 4es al Ju No Kata, a tan sols 4 punts de la medalla de plata. Al Kodokan Goshin Jutsu, la parella formada per na Joana Maria Puigserver i en Llorenç Gayà, aconseguí la medalla de plata.

Amb aquesta competició acaba la temporada amb els següents resultats: participació a la Lliga Nacional per equips, 6 medalles a diferents copes d’Espanya, 7 medalles d’or a Balears, un segon lloc a nivell nacional i un tercer lloc a nivell europeu.