ARRIBA A MANACOR EL I CAMPUS TOP LEVEL
Bàsquet Manacor: Dimecres passat es va celebrar a La Salle un gran sopar entre els membres de la Junta Directiva del Club i el cos tècnic, finalitzada temporada
En Davib, n'Aina, n'Adrià i en Xisco varen assistir dijous passat al clínic organitzat pel CIDE a Palma. Un clínic amb uns ponents de luxe, en Paco Redondo, entrenador ajudant del Reial Madrid, en Nacho Juan
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/07/2024 - 02:59:00
Fou una gran vetllada per donar per finalitzada una temporada més. Ara toca carregar piles i tornar en unes setmanes a tope per iniciar una il.lusionant nova temporada!

GRAN SOPAR ENTRE DIRECTIVA I COS TÈCNIC PER ACOMIADAR LA TEMPORADA 23-24. Dimecres passat es va celebrar a La Salle un gran sopar entre els membres de la Junta Directiva del Club i el cos tècnic. Fou una gran vetllada per donar per finalitzada una temporada més. Ara toca carregar piles i tornar en unes setmanes a tope per iniciar una il.lusionant nova temporada!

ARRIBA A MANACOR EL I CAMPUS TOP LEVEL , UN CAMPUS D'ALT RENDIMENT ESPORTIU. Del 5 al 9 d’agost el nostre Club ornganitza un campus d’alt nivell amb la col.laboració d’en Pau Galmés, entrenador del CB Manyanet les Corts. El CAMPUS TOP LEVEL comptarà amb la participació d’entrenadors i entrenadores de clubs d’alt nivell de Catalunya com el Femení Sant Adrià o el Joventut de Badalona. A més, LABORATORI22 serà l'encarregat de portar a terme la tasca de preparació física de tots els campistes.

Per a més informació i per tal de realitzar la inscripció podeu visitar les nostres xarxes socials de Facebook i d’Instagram, accedir al codi QR del cartell informatiu o enviar un whastapp al telèfon 669 858 296 (Toni).

És un campus obert per a jugadores i jugadores nascuts entre el 2014 i el 2008 i té un preu de 220 euros, amb descomptes per germans/es. Un Campus únic a la nostra comarca i uns dels campus amb més nivell de les nostres illes. Una oportunitat formativa que serà de gran profit per a tots els jugadors i totes les jugadores participants. Per a més informació i per tal de realitzar la inscripció podeu visitar les nostres xarxes socials de Facebook i d’Instagram, accedir al codi QR del cartell informatiu o enviar un whastapp al telèfon 669 858 296 (Toni).

PATXNGUES D'ESTIU A LA SALLE. Al llarg d'aquest mes de juliol el nostre club està organitzant patxangues a La Salle obertes a qualsevol persona que vulgui gaudir del nostre esport. Si seguiu les xarxes socials del Bàsquet Manacor podreu trobar la informació de dies i horaris. Us hi esperam!

QUATRE ENTRENADORS DEL CLUB ASSISTEIXEN A UN CLÍNIC DE LUXE A PALMA. En Davib, n'Aina, n'Adrià i en Xisco varen assistir dijous passat al clínic organitzat pel CIDE a Palma. Un clínic amb uns ponents de luxe, en Paco Redondo, entrenador ajudant del Reial Madrid, en Nacho Juan, entrenador ajudant del Bayern de Munich i n'Òscar de Paula, entrenador del Granollers. Una gran jornada d'aprenentatge i formació dels nostres entrenadors. Dedicar temps a la propia formació és dedicar temps a la millora dels nostres jugadors i jugadores, gràcies!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado