Felanitx
Felanitx avança en l’elaboració d’un Pla Estratègic de Màrqueting Turístic
Finalitzat l’estiu la regidoria de Turisme de l’Ajuntament ha convocat la Taula de Constrast com espai de trobada i diàleg entre el sector turístic
felanitx.org 17/10/2024 - 13:20:22

Felanitx avança en l’elaboració d’un Pla Estratègic de Màrqueting Turístic

Finalitzat l’estiu la regidoria de Turisme de l’Ajuntament ha convocat la Taula de Constrast com espai de trobada i diàleg entre el sector turístic

L'Ajuntament de Felanitx va convocar la Taula de Contrast, un espai de trobada i diàleg entre els principals agents del sector turístic del municipi. Amb l’objectiu de realitzar una jornada en la qual poder presentar els resultats del diagnòstic del territori en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació, acció clau dins el procés de desenvolupament del Pla Estratègic de Màrqueting Turístic de Felanitx.

Aquest diagnòstic s'ha basat en una anàlisi detallada de la documentació existent, entrevistes amb actors clau del destí, Felanitx, i visites de prospecció. Com a resultat d'aquesta feina, s'ha elaborat un DAFO (anàlisi de debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats) i s'ha dissenyat una estratègia enfocada en la desestacionalització del turisme, amb l'objectiu de fomentar l'arribada de visitants en els mesos de menor afluència.

Durant la jornada, es varen discutir i contrastar els punts clau del diagnòstic i les estratègies proposades. La participació va ser notable, amb l'assistència activa de representants del sector públic, privat i de la ciutadania, destacant l'interès general pel futur turístic de Felanitx.

Toni Peña, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Felanitx assenyala que “El Pla Estratègic de Màrqueting Turístic de Felanitx cerca diversificar l'oferta turística del destí, apostant per productes com el turisme cultural, de natura, esportiu i gastronòmic”. “Amb aquest enfocament, -afegeix Peña- es pretén distribuir l'arribada de visitants durant tot l'any i consolidar Felanitx com un destí sostenible i de qualitat.

El projecte, realitzat per la consultora Globaldit, segueix avançant amb un ferm compromís amb la sostenibilitat i la col·laboració de tota la comunitat local.

 

Reciente
Visto
Comentado