Durante el sábado 21 de septiembre y domingo 22
Este fin de semana 21 y 22 de septiembre se celebra en nuestra ciudad el IV Trofeo Ciudad de Manacor de Voleibol con el Voley Palma, el club Cisneros y el ConectaBalear
Durante el sábado 21 de septiembre y domingo 22 se celebra en Manacor el VI Trofeo Ciudad de Manacor de Voleibol con el Voley Palma, el club Cisneros y el Voleibol Manacor
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/09/2024 - 12:13:39
Esta mañana se ha presentado el Trofeo en el Claustro de San Vicente Ferrer con presencia del alcalde Miquel Oliver, los directivos del Voleibol Manacor y una representación de la plantilla.

Durante el sábado 21 de septiembre y domingo 22 se celebra en Manacor el VI Trofeo Ciudad de Manacor de Voleibol con el Voley Palma, el club Cisneros y el Voleibol Manacor, la entrada es de 5 euros, simbólica. En el Polideportivo Miguel Ángel Nadal cita con el mejor voley. Sábado dos partidos y el domingo la final.

Esta mañana se ha presentado el Trofeo en el Claustro de San Vicente Ferrer con presencia del alcalde Miquel Oliver, los directivos del Voleibol Manacor y una representación de la plantilla.

Sábado 21 a las 11h: clubvoleypalma vs cdcisnerosalter. Sábado 21 a las 18h: ConectaBalear vs clubvoleypalma. Domingo 22: a las 11h: ConectaBalear vs cdcisnerosalter. ¡Vive la emoción, la intensidad y el mejor

VI Trofeo Ciudad de Manacor: ¡Un fin de semana de voleibol de alto nivel!. Sábado 21 a las 11h: clubvoleypalma vs cdcisnerosalter. Sábado 21 a las 18h: ConectaBalear vs clubvoleypalma. Domingo 22: a las 11h: ConectaBalear vs cdcisnerosalter. ¡Vive la emoción, la intensidad y el mejor voleibol!. ¡La mayor afición se hace sentir en el pabellón!. ¡Os esperamos a todos ya todas!.

Tot a punt pel VI Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol: aquest 21 i 22 de setembre amb el CV Manacor, Voley Palma i Cisneros Alter Voleibol. El Club Voleibol Manacor i l’Ajuntament de Manacor han presentat aquest dimarts de matí el VI Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol, que tendrà lloc els propers 21 i 22 de setembre al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal. L’equip complet del CV Manacor ha assistit aquest dimarts a la presentació del Trofeu, que ha tengut lloc al Claustre de Sant Vicenç Ferrer. A més de l’equip, hi han assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver; l’entrenador Alexis González; i el representant de la directiva del CV Manacor, Andreu Mesquida. A l’acte, s’han donat els detalls de l’esdeveniment, que comptarà amb la participació d’equips destacats del panorama estatal i serà una excel·lent oportunitat per gaudir de voleibol d'alt nivell a l'illa.

El programa del trofeu és el següent:

21 de setembre a les 11:00 h: Enfrontament entre Voley Palma i Cisneros Alter Voleibol.

21 de setembre a les 19:00 h: Partit entre el Club Voleibol Manacor i Voley Palma.

22 de setembre a les 11:00 h: Enfrontament final entre el Club Voleibol Manacor i Cisneros Alter Voleibol.

L'entrada és gratuïta i es convida a tothom a participar i gaudir d'un cap de setmana esportiu en un ambient únic a Manacor. Renzo Cairús, capità del CV Manacor, ha destacat el fet que l’equip és «bastant nou, però duim uns quants amistosos amb bones sensacions». Així mateix ha assegurat que aquest Trofeu «és molt important» per a l’equip, pel que esperen que el públic acudeixi a la cita. El representant de la directiva del club manacorí, Andreu Mesquida, ha agraït la implicació de l’Ajuntament de Manacor alhora que ha remarcat el caràcter triangular de la convocatòria i ha fet una convidada a l’afició a gaudir dels partits de la temporada «ja que mai no ens haguéssim pensat arribar als set anys de Superlliga». 

Per la seva banda, el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha posat l’accent en les «bones sensacions» que s’han desprès dels amistosos disputats durant la pretemporada gràcies, també, als reforços de l’equip. «Els jugadors i el club estan disposats a guanyar», ha insistit, alhora que ha fet una convidada a tota la gent de Manacor i de l’illa «per gaudir del bon vòlei» aquest cap de setmana. En aquest mateix sentit s'ha referit l'entrenador, Alexis González, que ha animat tothom a passar gust de tres bons partits. 

El VI Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol compta amb el suport de diverses entitats, com ara ConectaBalear, la Conselleria d’Esports de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, la Federació de Voleibol de les Illes Balears (FVIB), i l'Ajuntament de Manacor. No falteu a aquesta cita amb el voleibol! 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado