Santanyí
Santanyí inverteix 750.000 € en la millora de 35.000 m² de carrers, voreres i asfaltats del municipi
En els últims mesos l’Ajuntament de Santanyí ha executat una gran inversió en la millora de carrers, voreres, asfaltats i vies del municipi.
ajsantanyi.net 31/03/2023 - 18:20:16

Santanyí inverteix 750.000 € en la millora de 35.000 m² de carrers, voreres i asfaltats del municipi

En els últims mesos l’Ajuntament de Santanyí ha executat una gran inversió en la millora de carrers, voreres, asfaltats i vies del municipi. Això ha suposat una despesa de 750.000 euros en diferents obres començades i acabades en els últims tres mesos, i que ha afectat una superfície de 35.000 m², entre les feines fetes a carrers, asfalts i voreres de diferents nuclis del terme.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha fet un seguiment de les obres a cada un dels pobles, i s’ha mostrat molt satisfeta del resultat: “totes aquestes feines s’han pogut fer gràcies a l’esforç de l’equip de govern per tirar endavant una licitació que crec que ha estat un èxit. Hem pogut atendre moltes de les demandes de la ciutadania sobre l’estat de carrers i voreres. Potser no hem arribat a tot on ens hauria agradat, però estam fent feina perquè aviat es puguin fer noves actuacions”.

En la majoria de casos s’ha fet una renovació dels asfalts, de les voreres, dels senyals viàries horitzontals i, on ha sigut necessari, la redistribució d’aparcaments. A més, en moltes d’actuacions s’ha fet una renovació o millora de la xarxa de canalització d’aigües pluvials. Així, per nuclis de població, a Cala d’Or s’han invertit 220.000 € en una superfície d’uns 18.500 m² i que ha afectat l’avinguda Benvinguts, l’avinguda Bèlgica, l’avinguda des Fortí, i l’avinguda de Platja d’Or. A Portopetro les actuacions s’han realitzat als carrers Durí, Ponent i s’Auberg, amb una inversió de 110.000 € sobre uns 5.000 m². A Cala Llombards s’han fet 1.500 m² de voreres noves que han suposat una despesa de 44.000 € al carrer Rotes de mar, i a Cala Santanyí es van fer una gran actuació al Caló de ses agulles, on la inversió va ser de 80.100 € per 1.400 m² d’asfaltatge de carrers.

 

Reciente
Visto
Comentado