EUIB
EUIB APROVA PER UNANIMITAT L'ALIANÇA AMB SUMAR A LES ELECCIONS EUROPEES
Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), ha reunit avui dematí el seu màxim òrgan de decisió entre assemblees, la Comissió Coordinadora Interinsular.
premsaeuib 20/04/2024 - 12:00:21

EUIB APROVA PER UNANIMITAT L'ALIANÇA AMB SUMAR A LES ELECCIONS EUROPEES

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), ha reunit avui dematí el seu màxim òrgan de decisió entre assemblees, la Comissió Coordinadora Interinsular, de les persones assistents totes han donat el seu vot favorable en acompanyar a SUMAR a les properes eleccions europees d'aquest mes de juny.

Aquest debat s'emmarca en el debat dins Izquierda Unida Federal d'acceptar o no la proposta de coalicio electoral. Aquesta decisió doncs marca una posició meridiana en la construcció de SUMAR com a subjecte polític així com l'aposta per la unitat amb altres forces que conformen la coalicio, com Mas Madrid, Catalunya en Comú, Compromís o la Chunta Aragonesista entre d'altres. 

Amb aquesta decisió, EUIB enviarà al seu coordinador, Juanjo Martínez, a Madrid el proper dilluns per defensar la posició unànim d'EUIB dins la direcció federal en aquesta materia. 


Reciente
Visto
Comentado