La presentació del disc que serà el pròxim 14 d'octubre al teatre de Manacor.
Presentació del disc "Perfectes Immortals" el pròxim 14 d'octubre al teatre de Manacor, Matrioixca Band, és un duet musical format per Marta Cuesta i Carles Grimalt
Aquest projecte neix de diverses necessitats bàsiques, entre elles, per una banda, la naturalesa creativa sempre present dins la vida de Marta i Carles. Per altra, la necessitat de crear referents feministes, tan necessaris encara.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 31/08/2022 - 11:46:00
A l'enregistrament hem comptat amb la participació de Biel Ferrer a la bateria i Jaume Llodrà al baix i el contrabaix. En Carles Grimalt s'ha encarregat de la resta d'instruments.

Benvolgudes companyes i companys!. Acabam d'editar el nostre primer disc "Perfectes Immortals", un àlbum on durant aquest darrer anys ens hem deixat moltes d'hores de feina i molta il·lusió. Matrioixca és un duet musical format per Marta Cuesta (actriu, cantant, compositora) i Carles Grimalt (compositor, productor, cantant i músic multiinstrumentista).

Aquest projecte neix de diverses necessitats bàsiques, entre elles, per una banda, la naturalesa creativa sempre present dins la vida de Marta i Carles. Per altra, la necessitat de crear referents feministes, tan necessaris encara.

El disc s'ha enregistrat durant tot l'hivern a Manacor a l'estudi "la casa de la primavera" per Carles Grimalt i les mescles les ha fet en Juanjo Tur a "Phonos" durant el mes de juliol.

El disc s'ha enregistrat durant tot l'hivern a Manacor a l'estudi "la casa de la primavera" per Carles Grimalt i les mescles les ha fet en Juanjo Tur a "Phonos" durant el mes de juliol. A l'enregistrament hem comptat amb la participació de Biel Ferrer a la bateria i Jaume Llodrà al baix i el contrabaix. En Carles Grimalt s'ha encarregat de la resta d'instruments.

Amb moltes ganes de la presentació del disc que serà el pròxim 14 d'octubre al teatre de Manacor.

Aquí teniu el primer videoclip:

Enllaç a les plataformes musicals:

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


5
1
Manel
Enhorabona !! Gran polític i gran music
pedro
no es raro que aquest al.lot hagi acabat cremat dins s'ajuntament en mig de tanta mediocritat i gelosia
bel
poesía pura
antoni
en efecto inmortal, este carles no deja de sorprenderme , un personaje en toda regla, suerte genio
joan
a por todas!!!!!!