La conferència tractarà d'antics costums de la pagesia
10 d'octubre a les 20:00 hores a la sala La Fornal, Dilluns de l'Obra, de Manacor, En Rafel Perelló Bosch, nascut l'any 1963, oferirà la conferència que durà per títol 'Paraules i costums de la pagesia'
En Rafel Perelló és pintor, músic i investigador de la cultura tradicional de Mallorca. Com a investigador basa el seu treball amb l'informació que obté de viva veu de persones molt velles d'arreu
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/10/2022 - 03:16:00
Dilluns de l'Obra, de Manacor, En Rafel Perelló Bosch, nascut en aquesta ciutat l'any 1963, oferirà la conferència que durà per títol 'Paraules i costums de la pagesia'.

Dilluns qui ve, 10 d'octubre, a les 20:00 hores, a la sala La Fornal, en el marc dels Dilluns de l'Obra, de Manacor, En Rafel Perelló Bosch, nascut en aquesta ciutat l'any 1963, oferirà la conferència que durà per títol 'Paraules i costums de la pagesia'.

La conferència tractarà d'antics costums de la pagesia i de les seves paraules, moltes d'elles poc conegudes o en desús. En Rafel Perelló és pintor, músic i investigador de la cultura tradicional de Mallorca. Com a investigador basa el seu treball amb l'informació que obté de viva veu de persones molt velles d'arreu de Mallorca.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado