Virgilio Moreno ha presentat la seva candidatura per ser reelegit batle d’Inca
Virgilio Moreno serà el candidat socialista per revalidar la batlia d’Inca a les eleccions del 2023 quan falten pocs menys de 180 dies per a les eleccions del 28 de maig
Així mateix, el candidat socialista ha declarat que “ara encetam una nova etapa en aquest camí, ho feim mirant al futur i tenint molt clares les idees de com volem seguir desenvolupant la ciutat en els propers 4 anys”
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/11/2022 - 09:38:00
“És un honor i un orgull presentar la meva candidatura al capdavant d’aquest projecte i, sobretot, fer-ho envoltat d’un equip que manté intacte el compromís i la il·lusió per seguir treballant per la nostra ciutat”, ha assenyalat Moreno.

Virgilio Moreno serà el candidat socialista per revalidar la batlia d’Inca a les eleccions del 2023. El Secretari General dels Socialistes d’Inca ha refermat el seu compromís amb la ciutat i ha presentat la seva candidatura per consolidar els avanços assolits i seguir transformant la capital del Raiguer

Virgilio Moreno ha presentat la seva candidatura per ser reelegit batle d’Inca davant la comissió executiva dels Socialistes d’Inca quan falten pocs menys de 180 dies per a les eleccions del 28 de maig. “És un honor i un orgull presentar la meva candidatura al capdavant d’aquest projecte i, sobretot, fer-ho envoltat d’un equip que manté intacte el compromís i la il·lusió per seguir treballant per la nostra ciutat”, ha assenyalat Moreno.

“Tenim la certesa d’haver complit amb la paraula donada, hem demostrat amb fets els compromisos adquirits i ens avala la feina ben feta durant aquests vuit anys, en els quals hem assolit objectius importantíssims".

Enfocat a les properes eleccions municipals, Moreno ha començat el seu discurs afirmant que el projecte dels Socialistes d’Inca es troba en el seu millor moment. “Tenim la certesa d’haver complit amb la paraula donada, hem demostrat amb fets els compromisos adquirits i ens avala la feina ben feta durant aquests vuit anys, en els quals hem assolit objectius importantíssims que abracen tots els àmbits: socials, culturals, econòmics i empresarials”, ha exposat.

Així mateix, el candidat socialista ha declarat que “ara encetam una nova etapa en aquest camí, ho feim mirant al futur i tenint molt clares les idees de com volem seguir desenvolupant la ciutat en els propers 4 anys”, i hi ha afegit que “tenim l’equip, les ganes i l’experiència necessària per seguir realitzant nous projectes que continuïn donant resposta a les necessitats dels ciutadans, generant més i millors oportunitats per a tots els inquers i les inqueres”. www.socialistesinca.org, [email protected]

La Comissió Executiva dels Socialistes d’Inca, formada al mes d’abril d’aquest any, compta amb 29 membres, als quals Moreno s’ha volgut dirigir per agrair “la seva capacitat de gestió i la bona feina realitzada en els moments més complicats”. Moreno ha ressaltat que “als Socialistes d’Inca ens defineix estar devora la gent en els moments de dificultat i així ho hem demostrat sempre: hem estat, estam i estarem al costat dels ciutadans i ho farem sense deixar mai ningú enrere, perquè tenim molt clar que Inca Som Tots”.

Finalment, l’actual batle ha fet referència a la transformació d’Inca durant aquests vuit anys de govern progressista a la capital del Raiguer: “Inca és avui una ciutat més viva, oberta, sostenible i feminista gràcies al projecte socialista que ho ha fet possible i així ha de seguir sent en els propers anys”. A més, ha fet incís en què “Inca té avui una immensa capacitat de dinamització social perquè Inca Som Tots i només entenent la ciutat d’una manera completament transversal serem capaços de seguir construint un municipi amb uns valors sòlids ple d’oportunitats per a tothom”.

El Mercat Cobert d'Inca presenta la primera Nit de Tapes. El Mercat Cobert d'Inca, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Inca, ha presentat avui la primera edició de Nit de Tapes, que es celebrarà dissabte 10 de desembre. Un total de vuit establiments participaran en aquesta activitat que pretén donar una empenta al mercat com a centre gastronòmic que aposta pel producte quilòmetre zero.

L'activitat començarà a les 20 hores i es perllongarà fins a la mitjanit. L'entrada serà lliure i hi haurà un preu per tapa de tres euros. Les tapes estaran elaborades amb productes frescs i de qualitat que es poden trobar cada dia al Mercat Cobert.

"És l'esdeveniment més important que hem fet fins ara al Mercat Cobert i esperem que no sigui el darrer. Que aquesta nit de tapes sigui només l'arrancada a una bona temporada d'esdeveniments a aquest centre gastronòmic", declara Mateu Cabot, president del Mercat d'Inca.

Els negocis que hi participaran són el Forn des Mercat, Wine Mercat, Famosa Samosa, La Barra de Miceli, Es Rebost de na Xisca, Peix Can Mateu, Carnisseria Sebastià i Esment. Cada un d'ells oferirà un tast gastronòmic amb la seva senya d'identitat. A més a més, la vetllada estarà acompanyada d'ambientació musical.

"El Mercat Cobert d'Inca és un gran aparador de la gastronomia local i marca el present i el futur d'aquest sector a la nostra ciutat", declara el regidor de Comerç i Turisme, Miguel Ángel Cortés.

Per la seva banda, Virgilio Moreno, ha destacat que "amb aquesta cita no només volem seguir posant en valor el comerç local, també pretenem obrir el Mercat Cobert d'Inca, situat en una plaça reformada; a més públic inquer i visitant". 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
pere
en inca si ganara el psoe, la oposicion de fue y nunca mas se supo