En categoria femenina, les jugadores dirigides per en Juan Antonio Ferrera
Manacor: Les júniors de categoria interilles B varen guanyar dins la difícil pista del Bàsquet Pla per un contundent 33 a 59 i en júnior preferent, gran partit i victòria
En categoria infantil, les nines de l’infantil especial varen ser superades per les companyes de Binissalem per un ajustat 55 a 53. Les locals sortiren amb més empenta i , malgrat la reacció de les nostres, la victòria quedà a casa.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/01/2023 - 04:06:00
En júnior preferent, gran partit i victòria dels júniors dirigits per en Mateu Cortès a la pista del Capdepera per 46 a 61 en un partit molt competit i lluitat. A la lliga cadet femenina especial, derrota clara

VICTÒRIA DE LES JÚNIORS BUFETE PERELLÓ I VICTÒRIA DELS JÚNIORS LABORATORI 22. Les júniors de categoria interilles B varen guanyar dins la difícil pista del Bàsquet Pla per un contundent 33 a 59. Molt bon inici de la segona fase de les nostres jugadores. Per la seva banda, els júniors MALLORCA SEA PARADISE que juguen la lliga interilles A varen caure a Santa Mònica per un clar 103 a 54. Els locals es mostraren molt superiors i no donaren opcions als nostres.

En júnior preferent, gran partit i victòria dels júniors dirigits per en Mateu Cortès a la pista del Capdepera per 46 a 61 en un partit molt competit i lluitat. A la lliga cadet femenina especial, derrota clara de les nines del FORN CA’N TÒFOL a casa del Pollença per 81 a 28. En cadet femení preferent derrota també de les cadets RESTAURANTE EL PINO davant l’Esporles per 31 a 34.

En categoria masculina l’equip fou superat pel Pla per 79 a 87. Les lesions estan limitant la progressió de l’equip i malgrat l’esforç dels jugadors i la bona direcció tècnica des de la banqueta, va faltar un punt d’encert per assolir

En categoria infantil, les nines de l’infantil especial varen ser superades per les companyes de Binissalem per un ajustat 55 a 53. Les locals sortiren amb més empenta i , malgrat la reacció de les nostres, la victòria quedà a casa. Per la seva banda, els infantils OFI-ILLA foren molt superiors al Capdepera, vencent per 55 a 5.

DERROTA DEL SÉNIOR CÀRNIQUES SUNYER I DE LES SÉNIOR BENZINERES FEBRER MARTÍ. Els nostres dos equips sénior de categoria balear varen sumar dues derrotes malgrat competir a un molt bon nivell. En categoria masculina l’equip fou superat pel Pla per 79 a 87. Les lesions estan limitant la progressió de l’equip i malgrat l’esforç dels jugadors i la bona direcció tècnica des de la banqueta, va faltar un punt d’encert per assolir la victòria. A mesura que l’equip recuperi els jugadors lesionats segur que es faràun salt qualitatiu.

En categoria femenina, les jugadores dirigides per en Juan Antonio Ferrera, segueixen amb una bona progressió però falta un pas més per arribar al nivell que permetí lluitar per les victòries. Diumenge contra el Sant Josep l’equip competí molt bé però un mal segon quart decantà la victòria pel a les de Palma per 67 a 55.

GRAN VICTÒRIA DE LES MINIS SERVIMEDIC DAVANT EL SINEU. Les nines dirigides per na Silvia Nogales venceren per 42 a 18 al Sineu, amb un molt bon partit de tot l’equip. Per la seva banda, les nines del mini AIXAM MANACOR es veren superades pel Pollença per 15 a 66. Tot i la derrota, les nines estan progressant molt bé.

En mini especial, derrota de les nines del’equip INNOVATEC SECURITY per 68 a 72 davant el Ciutat d’Inca en un gran partit dels dos equips. A mini masculí prferent, els nins del mini PARERA ARQUITECTES feren un gran partit a casa del Bahía malgrat la derrota per 73 a 53 demostrant la seva gran progressió.

DIUMENGE DIA 15 ES CELEBRÀ UN QUADRANGULAR MINI A MANACOR. Els nostres minis D5 SPORT SHOP de categoria especial juntament amb els companys de La Salle de Palma, els companys de Polllença i els companys de Sa Pobla varen disfrutar d’un horabaixa de bàsquet i companyerisme. Foren unes hores a on l’ambient fou cent per cent minibàsquet i a on es va poder veure un gran nivell competitiu.

Des d’aquí agraïm la tasca organitzativa d’en Joanma Bernabé, en Bernat Gual i n’Andreu Serra. També volem agrair a FRUITES I VERDURES NA CAMEL.LA el seu suport, aportant fruites ben fresques per a tots els equips participants i volem agrair al FORN CA’N TÒFOL i al FORN CA’N RAMIS-FORN CA’N AMER la seva aportació d’unes ensaïmades boníssimes que foren un gran premi per a tots els participants.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado