DIADA DE L’ESCOLETA BÀSQUET MANACOR-KIDS & US A ARTÀ.
Bàsquet Manacor: Les júniors de lliga interilles B varen aconseguir una espectacular victòria davant l’Instituto de Fertilidad B per un contundent 89 a 39
Dissabte matí varen poder viure a La Salle de Manacor un partit molt especial ja que s’enfrontaven els dos equips federats més peques del Club, l’equip d’iniciació femení PARERA ARQUITECTES
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/01/2023 - 04:58:00
GRANS VICTÒRIES DE L’EQUIP JÚNIOR FEMENÍ BUFETE PERELLÓ I DE L’EQUIP CADET FEMENÍ FORN CA’N TÒFOL. Les júniors de lliga interilles B, varen aconseguir una espectacular victòria davant l’Instituto de Fertilidad B

GRANS VICTÒRIES DE L’EQUIP JÚNIOR FEMENÍ BUFETE PERELLÓ I DE L’EQUIP CADET FEMENÍ FORN CA’N TÒFOL. Les júniors de lliga interilles B, varen aconseguir una espectacular victòria davant l’Instituto de Fertilidad B per un contundent 89 a 39. Gran tasca de tot l’equip amb un molt bon joc ràpid i dinàmic. Per la seva banda, les jugadores del cadet femení de lliga especial varen guanyar en un emocionant partit a l’equip d’Andratx. Fou un partit de màxima igualtat en que les nostres s’imposaren per 69 a 64.

En categoria júnior interilles A, els nostres jugadors del MALLORCA SEA PARADISE foren superats a casa pel Bahía, un equip amb un gran físic, per 67 a 97. En júnior femení preferent, derrota de les nines del júnior vermell a Sa Indioteria en un partit igualat que les locals s’emportaren per 58 a 47.

Dissabte dia 28 els nins i nines de l’ESCOLETA BÀSQUET MANACOR - KIDS AND US varen gaudir d’un matí de bàsquet al pavelló d’Artà. Els més petitets i les més petitetes del nostre Club varen poder disfrutar de jocs

ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR SEGUEIXEN AMB LA SEVA GRAN DINÀMICA. Els nostres infantils de categoria especial segueixen sumant els seus partits per victòria. Dissabte passat varen vèncer a un gran Santa Maria en un emocionant partit per un ajustat 70 a 67. D’aquesta manera els nins dirigits per en Bernat Gual segueixen a les places capdavanteres de la lliga especial. En femení, gran victòria per 51 a 34 de les nostres infantils davant les companyes de Montuïri.

En categoria cadet, els nins del RT. XINXERAM varen guanyar de manera molt clara als companys del Sant Josep C per 54 a 105 mostrant una clara superioritat en tot el partit. Per la seva banda, els cadets negre varen caure a davant el Consell per un clar 53 a 82 en un partit a on l’equip visitant fou molt superior a la primera part del matx.

En categoria mini, els nins del SONSÒNIA CENTRE AUDITIU jugaren un bon partit, de menys a més, a casa d’un combatiu Alcúdia que va fer valer el seu millor inici, emportant-se la victòria per 40 a 31. En categoria mini especial, victòria molt clara del mini D5 SPORT SHOP davant el Sagrat Cor per 61 a 10 i derrota de les nines de l’INNOVATEC SECURITY a casa de La Salle per 87 a 60.

En categoria preferent, les nines del SERVIMEDIC i les nines de l’equip AIXAM MANACOR segueixen amb una bona progressió disfrutant en les seus partits contra Santa Mónica i contra Sant Josep respectivament. En categoria premini, els nins del CAFÈS SAMBA segueixen mostrant una gran versió dins la pista de joc davant el Bahía B mentre que les nines del premini CUIDA TU CABELLO també segueixen evolucionant i varen disfrutar del seu partit amb lescompanyes de Àgora Portals.

PARTIT ENTRE ELS DOS EQUIPS D’INICIACIÓ DEL CLUB, EL FEMENÍ PARERA ARQUITECTES I EL MASCULÍ BIO CONSTRUCCIONS PEDRA VIVA. Dissabte matí varen poder viure a La Salle de Manacor un partit molt especial ja que s’enfrontaven els dos equips federats més peques del Club, l’equip d’iniciació femení PARERA ARQUITECTES i l’equip masculí BIO CONSTRUCCIONS PEDRA VIVA. És una gran alegria pel nostre Club poder comptar a aquests dos fantàstics equips!

DIADA DE L’ESCOLETA BÀSQUET MANACOR-KIDS & US A ARTÀ. Dissabte dia 28 els nins i nines de l’ESCOLETA BÀSQUET MANACOR - KIDS AND US varen gaudir d’un matí de bàsquet al pavelló d’Artà. Els més petitets i les més petitetes del nostre Club varen poder disfrutar de jocs, circuits i partidets davant els papàs, mamàs i resta de familiar.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado