50 participants a la seva categoria, per tant es pot dir
11 de març va ser un dia de doble sessió de competició pel Dojo Muratore Manacor i la parella formada per n’Inès Morell i Marise Jara disputava el Ju No Kata absolut va aconseguir un meritori 3r lloc
Finalment la parella del Goshin Jutsu No Kata, Joana Puigserver i Llorenç Gayà van aconseguir el primer lloc. Cal destacar l’alt grau de participació a aquesta Copa i l’alt nivell demostrat per totes les parelles.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/03/2023 - 04:09:00
La primera parella formada per en Josep Pérez i en Toni Pont disputava a la categoria Nague No Kata junior de tres grups, van quedar amb 5a posició a un grup amb 12 parelles.

DOJO MURATORE A LES COPES D’ESPANYA. El dissabte dia 11 de març va ser un dia de doble sessió de competició pel Dojo Muratore. Durant el matí en Mikael Eichler es va desplaçar a la ciutat d’Alacant amb la delegació Balear per poder disputar la Copa d’Espanya Isabel Fernández a la categoria cadet -73kg. Hi havia més de 50 participants a la seva categoria, per tant es pot dir que es una de les Copes amb més nivell. No va tenir soert i va perdre el primer combat, sense tenir opció a repesca.

El capvespre era el torn de la Copa d’Espanya de Katas de Madrid, memorial “Maestro Navarro”. A aquesta cita es van desplaçar tres parelles del club i el jutge mundial Ponç Gelabert. La primera parella formada per en Josep Pérez i en Toni Pont disputava a la categoria Nague No Kata junior de tres grups, van quedar amb 5a posició a un grup amb 12 parelles.

La parella formada per n’Inès Morell i na Marise Jara disputava el Ju No Kata absolut i va aconseguir un meritori 3r lloc, essent el segon cop que aconsegueixen pujar al pòdium durant la temporada. Finalment la parella del Goshin Jutsu No Kata, Joana Puigserver i Llorenç Gayà van aconseguir el primer lloc. Cal destacar l’alt grau de participació a aquesta Copa i l’alt nivell demostrat per totes les parelles.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado