Els nostres preminis CAFÈS SAMBA segueixen demostrant la seva gran evolució
Bàsquet Manacor: Els nostres minis de categoria especial en categoria masculina i en categoria femenina segueixen lluitant per entrar al campionat de Mallorca
En femení, les nines del mini AIXAM MANACOR varen perdre a la pista del Binissalem per 59 a 8 en un partit a on la nota més positiva fou que per primer cop a la temporada totes les nines de l’equip pogueren participar del partit.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/03/2023 - 16:06:00
Els nostres minis masculins D5 SPORT SHOP dirigits per en Juanma Bernabé varen guanyar de manera clara als companys de Santa Mònica per 59 a 111 i segueixen imbatuts en aquesta segona fase de competició.

ELS MINIS D5 SPORT SHOP I LES MINIS INNOVATEC SECURITY SEGUEIXEN COMPETINT A LA PART ALTA DE LA TAULA CLASSIFICATÒRIA. Els nostres minis de categoria especial en categoria masculina i en categoria femenina segueixen lluitant per entrar al campionat de Mallorca.

Els nostres minis masculins D5 SPORT SHOP dirigits per en Juanma Bernabé varen guanyar de manera clara als companys de Santa Mònica per 59 a 111 i segueixen imbatuts en aquesta segona fase de competició.

En categoria mini preferent, victòria dels minis PARERA ARQUITECTES per 75 a 20, mostrant un gran bàsquet durant tot el matx. Els minis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU feren un bon partit davant el Sineu

Per la seva banda, les minis INNOVATEC SECURITY disputaren dos partits en dos dies. El dissabte hagueren de suar de valent per superar al Pollença malgrat que al final la diferència fou clara en favor de les nostres per 90 a 58. Vint-i-quatre hores més tard, les nostres nines competiren contra Sa Pobla aconseguint la victòria per un contundent 64 a 14. Amb aquestes dues victòries el nostre equip puja a la segona plaça de la classificació de la lliga especial.

En categoria mini preferent, victòria dels minis PARERA ARQUITECTES per 75 a 20, mostrant un gran bàsquet durant tot el matx. Els minis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU feren un bon partit davant el Sineu però la superioritat física dels visitants marcà la diferència, acabant el partit amb un 41 a 56 pels de Sineu.

En femení, les nines del mini AIXAM MANACOR varen perdre a la pista del Binissalem per 59 a 8 en un partit a on la nota més positiva fou que per primer cop a la temporada totes les nines de l’equip pogueren participar del partit.

Els nostres preminis CAFÈS SAMBA segueixen demostrant la seva gran evolució i feren un gran partit amb els companys de Sant Josep. L’equip dirigit per en Dino Gelabert segueix una excel.lent progressió.

VICTÒRIA DELS SÉNIORS CÀRNIQUES SUNYER DAVANT EL CLUB BÀSQUET SANT ANTONI. Els nostres séniors de lliga Balera Escribano segueixen progressant en la segona volta, aconseguint una lluitada victòria davant el Sant Antoni d’Eivissa. Els visitants iniciaren millor el matx però demica en mica els nostres imposaren el ritme de partit i agafaren avantatge en el marcador. Un mal darrer quart feu perillar la victòria però l’equip mostrà la maduresa necessària per conservar l’avantatge suficient en el marcador. A més de la victòria, la notícia més destacada fou el retorn a les pistes d’en Juan Gabriel Ferrer “Gabri” després de quatre mesos de baixa. Torna a les pistes d’aquesta manera un dels millors jugadors exteriors de la categoria, enhorabona!

En categoria femenina, les séniors BENZINERES FEBRER MARTÍ varen ser superades per La Salle de Palma per 52 a 64. Fou un partit marcat per un segon quart desfavorable a les nostres. A la resta del partit les nostres mostraren una gran versió i competiren de tu a tu amb les palmesanes, equip que uns mesos enrere ens havia guanyat per quasi trenta punts de diferència.

En altres partits de la jornada, derrota molt ajstada dels júniors MALLORCA SEA PARADISE per 88 a 86 dins Bahía San Agustín i derrota dels júniors LABORATORI 22 davant Sa Pobla per 54 a 84.

Per la seva banda, gran victòria de les júniors de categoria preferent que venceren a Sa Indioteria per 55 a 40, en el millor partit del que va de temporada de les nines dirigides per n’Adrià Pastor. Les júniors BUFETE PERELLÓ de categoria interilles varen perdre a casa clarament davant Sa Pobla per 52 a 72.

En categoria cadet, derrota del Cadet XINXERAM a Consell, 71 a 66 i derrota del cadet masculí vermell a casa per 51 a 58 davant l’Andratx. Les cadets FORN CA’N TÒFOL perderen dins Andratx PER 60 A 53. Victòria de l’infantil OPTICALIA MANACOR per 81 a 86 dins Bahía, derrota del infantil OFI-ILLA dins Sant Josep per 80 a 31, derrota de les infantil d’especial a Alcúdia per 75 a 59 i derrota de les infantils PELUQUERÍA MIMAR casa del Campos per 71 a 44.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado