ENCETA NOVA SECCIÓ: "CAMINAM EN CATALÀ"
Dissabte 18 de novembre, l'OCB de Manacor comença una nova secció on es barreja una caminada per les nostres contrades; Excursió per la Vía Verda i visita guiada a la Basílica de Son Peretó
Després de la visita, hi haurà l'opció de dinar a un restaurant de Sant Llorenç (els qui vulguin) o menjar pa i taleca. També hi haurà l'opció de tornar amb bus cap a Manacor els que així ho desitgin.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/11/2023 - 03:45:00
L'objectiu és crear un espai on ens podem comunicar en català i està obert a totes les persones que parlam en català com a llengua vehicular i per aquelles persones no catalano-parlants

DISSABTE 18 DE NOVEMBRE, L'OCB DE MANACOR ENCETA NOVA SECCIÓ: "CAMINAM EN CATALÀ" Excursió per la Vía Verda i visita guiada a la Basílica de Son Peretó. Concentració: 09.00h a l'aparcament del supermercat Eroski. . El proper dissabte, 18 de novembre, l'OCB de Manacor comença una nova secció on es barreja una caminada per les nostres contrades i la utilització de la nostra llengua, el català.

L'objectiu és crear un espai on ens podem comunicar en català i està obert a totes les persones que parlam en català com a llengua vehicular i per aquelles persones no catalano-parlants però que ho estan aprenent i ho volen practicar.

La concentració serà a l'aparcament del supermercat Eroski, a les 9h del matí i d'allà partirem cap a Son Peretó, on es farà una explicació sobre aquesta basílica precristiana, una de les més ben conservades de Mallorca.

La primera caminada serà aquest dissabte, 18 de novembre. Es tracta d'una caminada fàcil d'unes dues hores aproximadament. La concentració serà a l'aparcament del supermercat Eroski, a les 9h del matí i d'allà partirem cap a Son Peretó, on es farà una explicació sobre aquesta basílica precristiana, una de les més ben conservades de Mallorca.

Després de la visita, hi haurà l'opció de dinar a un restaurant de Sant Llorenç (els qui vulguin) o menjar pa i taleca. També hi haurà l'opció de tornar amb bus cap a Manacor els que així ho desitgin. Si qualcú té més caminera pot tornar a peu per la via verda cap a Manacor. Animau-vos i veniu a passar un moment divertit. Us podeu apuntar al mail de l'Obra: [email protected] o també a [email protected]

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado