La Revetla d'Inca, la Unió Musical Inquera i Inca-Mallorca Solidària
El Teatre Principal d'Inca ha acollit una nova edició de l’acte de lliurament del Premi Dijous Bo 2023; La Revetla, la Unió Musical, Mallorca Solidària
La Unió Musical Inquera ha rebut aquest premi de l’Ajuntament d’Inca per la seva contribució en la difusió de la música en la ciutat a tots els públics.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/11/2023 - 09:40:00
Premis Dijous Bo 2023 a Inca-Mallorca Solidària per la tasca tan important que realitzen a la ciutat, desenvolupant nombrosos projectes solidaris, mostrant una gran capacitat

La Revetla d'Inca, la Unió Musical Inquera i Inca-Mallorca Solidària reben el Premi Dijous Bo 2023. El Teatre Principal d'Inca ha acollit una nova edició de l’acte de lliurament del Premi Dijous Bo 2023. Uns guardons que reconeixen aquelles persones, entitats o institucions que han dut a terme una activitat en benefici de la societat inquera o que han destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat.

«Com cada any, la convocatòria dels Premis Dijous Bo ha rebut la resposta de persones i entitats que han fet valer la seva participació ciutadana, proposant a les 3 entitats avui guardonades, que en són una mostra, més que contundent d’aquests valors que promouen les bases d’aquest certamen», explica la regidora de Cultura, Alice Weber.

D’altra banda, s’ha guardonat a la Revetla d’Inca per la seva activa participació dins la cultura inquera durant molts d'anys.

Per la seva part, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha destacat durant la seva intervenció que «avui és un vespre on reivindicam la grandesa de persones i entitats que amb la seva tasca han estat capaços de donar sentit a l’orgull inquer, de traslladar la cultura musical i folklòrica de pares i mares a fills i filles, de donar sentit també a la solidaritat, a l’empatia i a la màxima expressió del sentiment de pertinença a un col·lectiu.»

Així doncs, la Revetla d'Inca, la Unió Musical Inquera i Inca-Mallorca Solidària han estat els guardonats amb el premi Dijous Bo 2023. D’aquesta manera, durant la cerimònia s'han projectat uns vídeos com a resum de la trajectòria de les tres entitats, però també, ressaltant els valors i les qualitats per les quals se-les ha concedit la distinció.

La Unió Musical Inquera ha rebut aquest premi de l’Ajuntament d’Inca per la seva contribució en la difusió de la música en la ciutat a tots els públics. D’altra banda, s’ha guardonat a la Revetla d’Inca per la seva activa participació dins la cultura inquera durant molts d'anys.

Finalment, s’ha entregat el Premis Dijous Bo 2023 a Inca-Mallorca Solidària per la tasca tan important que realitzen a la ciutat, desenvolupant nombrosos projectes solidaris, mostrant una gran capacitat de convocatòria, aconseguint importants recursos i finançament principalment a Inca, però també a la resta de Mallorca. Cris Juanico ha estat el responsable de posar la nota musical durant la gala amb un petit concert en format íntim.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado